Отидете към основна версия

3 256 14

Германската полиция подкара Mazda CX-60

  • mazda-
  • полиция-
  • германия

Кросоувърите ще служат на властите

Държавната полиция на Саксония-Анхалт наскоро добави пет автомобила Mazda CX-60 към своя автопарк,. Сред тях три единици са определени за радиопатрулни автомобили за полицейската дирекция в Десау-Рослау, а останалите две са предназначени за централните служби, специализирани в роли като полицейски задачи по опазване на водите.

Автомобилите са оборудвани с двигател e-Skyactiv D 254 - 3,3-литров редови шестцилиндров дизелов двигател, който разполага с 254 к.с. и включва усъвършенствана 48-волтова хибридна система. Това гарантира съчетание от производителност и ефективност, съобразено с изискванията на полицейските операции. Включването на хибридна система отразява и ангажимента за устойчивост и намаляване на въздействието върху околната среда.

В допълнение към високопроизводителните си спецификации тези патрулни автомобили Mazda CX-60 са претърпели специфични за полицията персонализации и инсталации на оборудване. Те включват фолио, усъвършенствани осветителни системи, цялостна радиоуредба и специално проектирани отделения в багажника, които улесняват организираното съхранение на полицейското оборудване.

Церемонията по предаването се състоя в Магдебург и на нея присъстваха ключови фигури, сред които Феликс Гебхарт, директор продажби в Mazda, и д-р Тамара Зишанг, министър на вътрешните работи и спорта на Саксония-Анхалт. Това сътрудничество между Mazda и Държавната полиция на Саксония-Анхалт означава силно партньорство, насочено към осигуряване на правоприлагащите органи с модерни патрулни автомобили.

Очаква се компанията, със своя клон в Дюселдорф и пет допълнителни обекта, да продължи да допринася за бъдещите доставки на автомобили Mazda за държавната полиция на Саксония-Анхалт през предстоящата пролет.

Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 15 гласа.

Свързани новини