Отидете към основна версия

5 189 16

GM подготвя много евтино и много икономично голямо комби

  • general motors-
  • wuling starlight-
  • saic

Автомобилът ще се предлага за сумата от $12 500

Линията Wuling Starlight ще бъде разширена - към седана ще се присъедини и комби. То трябва да бъде представено през пролетта н атази година, а сега в сайта Geeknev се появиха първите снимки на модела .

Комбито Wuling Starlight е евтин модел от D-класа с дължина около 4.8 метра и цена от $12 500, което се равнява приблизително на 23 000 лв.. Специалистите на General Motors участват активно в разработването му, тъй като американският концерн (заедно с китайския SAIC) е собственик на марката.

От снимките става ясно, че Wuling Starlight има оригинален дизайн със заострена задна част и голям ъгъл на наклон на багажника. Автомобилът разполага с тънки LED фарове и светлини по цялата широчина на купето.

Интериорът на комбито не беше показан, но е малко вероятно да се промени в сравнение със този на седана. Това означава, че в салона ще бъде монтиран виртуален инструментален панел и голям сензорен екран.

Новият Wuling Starlight беше показан във версия plug-in хибрид с електродвигател със 177 конски сили и 1.5-литров бензинов двигател със 105 к.с., който играе ролята на генератор. Способен е да развие 145 км/ч и да изразходва средно 4 литра на 100 км.

Комбито ще се предлага с 20.5 kWh батерия, като пробегът само на ток ще бъде 150 км. Седанът Wuling Starlight се предлага и в електрическа версия със 136 конски сили. В зависимост от батерията пробегът е 410 или 510 км.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 22 гласа.

Свързани новини