Отидете към основна версия

5 527 8

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

  • mansory-
  • mercedes-benz-
  • g63-
  • тунинг

Колата е наречена Mansory P850

Тунинг ателието Mansory - компания, занимаваща се с модификация на премиум автомобили, създаде уникален тунингован всъдеход на базата на Mercedes-AMG, в който вече е трудно да разпознаете оригиналния G63.

Колата е наречена Mansory P850. Създадена е на базата на Mercedes-AMG G63, който е подложен на сериозни модификации както външно, така и вътрешно. Външният вид на автомобила се променя благодарение на нови раздути калници, допълнителни осветителни елементи, нов капак и брони и актуализиран цвят.

Колата е оборудвана и с големи джанти, боядисани в цвета на купето. Интериорът на автомобила е направен в тюркоазен цвят и разполага с уникални седалки. Майсторите от Mansory монтират и нова кожена тапицерия, като претапицират и тавана, който вече има ефект на "звездно небе", волана, седалките, корите на вратите и арматурното табло.

Тунинг специалистите сменят и всички лога на Mercedes-Benz и монтират свои. Основната тайна на този автомобил обаче се крие в името P850. Мощността на автомобила е повишена до 850 к.с., а максималният въртящ момент до 1000 Нм, което му позволява да достигне първите сто километра в час само за 3.5 секунди.

Сега този Mansory P850 може да се види в Дубай, в оригиналния магазин на компанията. Цената му не е разкрита, но ако се съди по факта, че оригиналният Mercedes-AMG G 63 също не е евтин - новата кола ще ви струва поне $179 000, този P850 може да бъде собственост само на милионери.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини