Last news in Fakti

1 Март, 2024 13:33 5 428 8

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

  • mansory-
  • mercedes-benz-
  • g63-
  • тунинг

Колата е наречена Mansory P850

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63 - 1

Тунинг ателието Mansory - компания, занимаваща се с модификация на премиум автомобили, създаде уникален тунингован всъдеход на базата на Mercedes-AMG, в който вече е трудно да разпознаете оригиналния G63.

Колата е наречена Mansory P850. Създадена е на базата на Mercedes-AMG G63, който е подложен на сериозни модификации както външно, така и вътрешно. Външният вид на автомобила се променя благодарение на нови раздути калници, допълнителни осветителни елементи, нов капак и брони и актуализиран цвят.

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

Колата е оборудвана и с големи джанти, боядисани в цвета на купето. Интериорът на автомобила е направен в тюркоазен цвят и разполага с уникални седалки. Майсторите от Mansory монтират и нова кожена тапицерия, като претапицират и тавана, който вече има ефект на "звездно небе", волана, седалките, корите на вратите и арматурното табло.

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

Тунинг специалистите сменят и всички лога на Mercedes-Benz и монтират свои. Основната тайна на този автомобил обаче се крие в името P850. Мощността на автомобила е повишена до 850 к.с., а максималният въртящ момент до 1000 Нм, което му позволява да достигне първите сто километра в час само за 3.5 секунди.

Mansory създаде уникален Mercedes-AMG G63

Сега този Mansory P850 може да се види в Дубай, в оригиналния магазин на компанията. Цената му не е разкрита, но ако се съди по факта, че оригиналният Mercedes-AMG G 63 също не е евтин - новата кола ще ви струва поне $179 000, този P850 може да бъде собственост само на милионери.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 4.4

    18 1 Отговор
    Колата сама по себе си е много хубава, ма кому е нужен тоя индийски тунинг?! Тия 850 кончета могат да се постигнат и без да окепазяват колата :D

    Коментиран от #2

  • 2 Индиец от Максуда

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "4.4":

    Вътре е много шукаритетна,нимой си искривиш душата

    Коментиран от #6

  • 3 Копейко

    9 1 Отговор
    Не може да се сравнява с Лада нива GTS turbo sport
  • 4 Мексо

    18 1 Отговор
    Динамичните и показатели са доби и този вседеход е култов. Но защо с цвят на ПВЦ тръба и салон като болничен халат само арабите знаят.
  • 5 ББ от Банкя

    4 1 Отговор
    Абе не лош, за цената нема проблем, само малко тесничък ми се вижда за мойте телеса
  • 6 Римлянин от Столипиново

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Индиец от Максуда":

    Кажи верно аркадаш много ше ми се ловка за маалата
  • 7 За пореден път

    8 0 Отговор
    се обеждавам, че тези от Мансори правят само безумни и абсолютно кичозни изпълнения на иначе хубави автомобили!!! особенно на 911 - ката, там нещата са направо трагични!!!
  • 8 Гъна

    3 1 Отговор
    Виждам по коментарите колко е ограничен Българина.... Мaнсори правят коли, които да се отличават от останалите по факта че са 1 от 1 или 1 от 10. Тази, G class с тунинг от Мaнсори няма да е по-малко от 500хил евро. Хората в коментарите: ,, що цвета е като ПВЦ траба, що салона е в цвят на болница " Като нямаш пари или възможноат си намираш всякакви косури да не ти хареса 😂 Аз лично много ми харесва цвета на екстирора и интериора. А да говоря ли какви коли съм виждал ? Кафява боя с ЧЕРВЕН салон, кафяв салон с червена боя. Синя с червен салон. Няма угодия за българина...... Всеки който си купува кола от магазина, ще си я направи така както му харесва.