Отидете към основна версия

2 145 2

SsangYong Tivoli се завръща в Европа

  • ssang yong-
  • tivoli-
  • kgm

Южнокорейският производител на автомобили KG Mobility (преди известен като SsangYong) пуска обновения модел Tivoli на европейския пазар. Компактният кросоувър струва от 21 688 евро. Това съобщава сайтът Motor.es.

Удължена модификация на KGM Tivoli Grand (наричан преди това SsangYong Tivoli XLV) вече е в Европа. Кросоувърът е с 238 мм по-дълъг от стандартния Tivoli – достигайки 4 440 мм дължина при междуосие от 2 600 мм.

Вътре е просторен и има голям (720-1 440 л) багажник. Можете да различите новия KGM Tivoli Grand по променената предна част, която вече е с широк въздухозаборник в бронята и правоъгълни фарове.

Интериорът на KGM Tivoli Grand е изцяло променен - ​​монтирани са нов волан, преден панел, дигитален приборен панел, различни климатични превключватели, както и увеличен мултимедиен тъчскрийн.

Монтиран е и по-мощен 1.5-литров турбо бензинов двигател с мощност 163 к.с. и 280 Нм въртящ момент. Средният разход на гориво е 7.2 л/100 км. Засега моделът се предлага само с шестстепенна механична скоростна кутия.

Кросоувърът KGM Tivoli в Европа ще се предлага в една конфигурация Urban Plus с двузонов климатроник, круиз контрол, парктроник, камера, сензори за светлина и дъжд, както и набор от системи за сигурност.

Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.

Свързани новини