5 Септември, 2024 12:47 2 959 2

Наследникът на SsangYong Actyon стъпва на пазара в Европа. Вижте и колко ще струва (ВИДЕО)

  • kgm-
  • ssang yong-
  • actyon
Наследникът на SsangYong Actyon стъпва на пазара в Европа. Вижте и колко ще струва (ВИДЕО) - 1

Наследникът на SsangYong Actyon ще се продава първоначално в Полша и Германия, като това ще се случи още от този месец, а малко по-късно се очаква да започнат продажбите и в останалите европейски страни, включително и в България. По информация на изданието Motor.es, цената му ще е 37 450 евро.

Ще припомним, че новият Actyon вече не е всъдеход на рама, а представлява модерен 4.7-метров кросоувър в спортен стил, направен на базата на модела Torres. Автомобилът разполага с голям (668-1568 л) ​​багажник.

Наследникът на SsangYong Actyon стъпва на пазара в Европа. Вижте и колко ще струва (ВИДЕО)

Моделът дебютира с 1.5-литров турбомотор със 163 конски сили и се предлага с механична или автоматична скоростна кутия, предно предаване или задвижване на четирите колела. Максималната скорост е 191-194 км/ч, а средният разход на гориво е 7.9-9.0 л/100 км.

Наследникът на SsangYong Actyon стъпва на пазара в Европа. Вижте и колко ще струва (ВИДЕО)

Кросоувърът KGM Actyon за Европа е доста добре оборудван. Базовата версия получава два 12.3-инчови дисплея в салона, както и двузонов климатроник, адаптивен круиз контрол, парктроник, камера, сензори за дъжд и светлина, електрическо задвижване и вентилация на предните седалки, отопление на всички седалки, автоматични спирачни системи и много други.

Най-наточеният KGM Actyon, който ще носи обозначението Wild, ще струва в Европа от 45 180 евро. За тези пари са добавени кожен салон, отопляем волан, камери за кръгов обзор, електрическа задна врата и система за контрол на "слепите" зони.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джуган

    19 1 Отговор
    Двигателите стават все по-малки, а таблетите - все по-големи.
  • 2 Гацо

    8 1 Отговор
    Че возим свиние у него...