Отидете към основна версия

2 118 5

Renault показа възроденото 4

  • париж-
  • renault 4-
  • renault

Дебютът ще се състои на изложението в Париж

Renault публикува подробни изображения на новия си модел - 4, предлагайки по-близък поглед към дизайна преди официалния му дебют на автомобилното изложение в Париж.

Базиран на същата платформа като електрическия 5, новият 4 заимства името и дизайнерските си решения от класическото Renault 4, произвеждано от 1961 до 1994 г. Ключови дизайнерски елементи от оригинала, като правоъгълната радиаторна решетка, светещата емблема, сегментираните задни светлини и трапецовидното задно четвъртито стъкло, са включени в модерната версия.

Въпреки че стилът може да подсказва за офроуд възможности, новият 4 всъщност е SUV с предно предаване. Той ще предлага същата гама от едномоторни задвижвания като електрическия 5, като мощността му варира от 94 к.с. до 148 к.с. Клиентите ще могат да избират и между батерии с капацитет 40 и 52 kWh.

Въпреки че е малко по-голям от електрическия 5, 4 вероятно ще има по-къс пробег поради SUV стила на каросерията си. Въпреки това той предлага по-голяма практичност и гъвкавост за ежедневна употреба.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини