Отидете към основна версия

785 3

Ferrari F250: Какво знаем за наследника на LaFerrari

  • ferrari-
  • f250-
  • laferrari-
  • хибрид-
  • хиперкар

Очаква се хибридно задвижване и над 1200 к.с.

Ferrari F250, дългоочакваният наследник на LaFerrari ще дебютира съвсем скоро и логично околко него се появяват множество слухове.

С по-агресивен и фокусиран върху пистата дизайн F250 ще се отличава от своя предшественик, както отвън, така и отвътре. Отвън се очакват много по-остри линии, които са в унисон с последните модели на италианците, като например 12Cilindri. Интериорът ще се отличава с висококачествени материали, усъвършенствани технологии и фокус върху комфорта и контрола на водача.

Задвижван от хибриден V6 силов агрегат, F250 ще осигурява изключителна производителност. Очаква се стойностите на ускорението и максималната му скорост да съперничат на тези на най-бързите хиперавтомобили на пазара, като за това най-вероятно ще са нужни поне 1200 конски сили. Бензиновият двигател вероятно ще бъде 3.0-литров с две турбини.

Ограниченото производство и ексклузивният характер на F250 ще го направят изключително търсен от колекционери и ентусиасти. С наближаването на официалното представяне на F250 автомобилният свят очаква възможността да се запознае с този изцяло нов автомобил.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.

Свързани новини