13 Октомври, 2024 13:00 613 2

Ferrari F250: Какво знаем за наследника на LaFerrari

  • ferrari-
  • f250-
  • laferrari-
  • хибрид-
  • хиперкар

Очаква се хибридно задвижване и над 1200 к.с.

Ferrari F250: Какво знаем за наследника на LaFerrari - 1

Ferrari F250, дългоочакваният наследник на LaFerrari ще дебютира съвсем скоро и логично околко него се появяват множество слухове.

С по-агресивен и фокусиран върху пистата дизайн F250 ще се отличава от своя предшественик, както отвън, така и отвътре. Отвън се очакват много по-остри линии, които са в унисон с последните модели на италианците, като например 12Cilindri. Интериорът ще се отличава с висококачествени материали, усъвършенствани технологии и фокус върху комфорта и контрола на водача.

Ferrari F250: Какво знаем за наследника на LaFerrari

Задвижван от хибриден V6 силов агрегат, F250 ще осигурява изключителна производителност. Очаква се стойностите на ускорението и максималната му скорост да съперничат на тези на най-бързите хиперавтомобили на пазара, като за това най-вероятно ще са нужни поне 1200 конски сили. Бензиновият двигател вероятно ще бъде 3.0-литров с две турбини.

Ограниченото производство и ексклузивният характер на F250 ще го направят изключително търсен от колекционери и ентусиасти. С наближаването на официалното представяне на F250 автомобилният свят очаква възможността да се запознае с този изцяло нов автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аве

    1 0 Отговор
    Това и тересува 2-3 българи с плод и зеленчук прякори, които дори не четат този сайт, защто просто не могат да четат!
  • 2 123456

    0 0 Отговор
    как се влиза в това , бе изроди дизайнери, 1,90м съм - как да се намуша , само за тапишони