Отидете към основна версия

23 627 20

Хитови модели коли на българския пазар

  • top rent a car-
  • рент-а-кар

Националната компания за коли под наем Top Rent A Car (toprentacar.bg), за поредна година увеличи своят автопарк с чисто нови попълнения от Renault, Nissan и Ford. Тази година компанията ще оперира с над 800 автомобила в цяла България, с което запазва позициите си на безспорен лидер в услугата коли под наем!

Top Rent A Car вече усвои новите попълнения за предстоящия летен сезон в шоурумите на Renault-Nissan и Ford България. За първи път на рент-а-кар пазара в страната ще бъдат предложени хитови модели произведени 2014г.! Това са новата Ford Fiesta съчетаваща иновации и агресивен дизайн, Renault Clio във версиите му хечбек и комби, удобният седан Renault Fluence, както и един от най-атрактивните кросоувъри в момента: Renault Captur. За почитателите на автоматиците, компанията добави в автопарка си новите модели Nissan Micra и Nissan Qashqai.

Преди броени дни, Top Rent A Car официално откри и новите си офиси – на входа на к.к. “Златни Пясъци” и Слънчев Бряг – входа на Несебър, на разклона на главния път. Целогодишно оперират офисите на компанията в терминалите на Летище Варна и Летище Бургас, както и този на Летище София. С новите локации на Златни Пясъци и Слънчев Бряг ще бъде подобрено качеството на обслужване в топ курортите през летните месеци.

Освен най-големият и разнообразен автопарк, Top Rent A Car (toprentacar.bg) предлага и ексклузивно, услугата 4G WiFi. Наемът на 4G безжичен рутер с компактни размери, осигурява отличен WiFi интернет във всички големи градове и курорти, както и в самите автомобили.

С цел максимално да улесни своите клиенти, Top Rent A Car въведе единен национален номер 0700 89 050 (за цялата страна). Call Center на компанията работи всеки ден 09:00 – 19:00, а за спешни случаи, денонощно са на разположение дежурни служители. През 2014 компанията има повече от 80 служители.

Водещата рент-а-кар компания е предпочитан партньор за българския туристически бранш. В партньорската програма на Top Rent A Car участват стотици хотели, туристически агенции, фирми за недвижими имоти и огромен брой информационни интернет сайтове от България и чужбина.

Top Rent A Car (www.toprentacar.bg ) води последователна политика за подобряване на качеството на обслужване чрез измерване на клиентската удовлетвореност и персонално отношение към всеки клиент. Компанията за поредна година е най-високо оценената в България от независимият сайт за ревюта ReviewCentre.com, както и в официалният toprentacar.bg с 96,6/100% оценка. За 11 години на пазара, броят на доволните клиенти надвишава 60 000.

Top Rent A Car очаква своите клиенти в офисите на компанията. Всички автомобили могат да бъдат резервирани в единствената по рода си в България платформа за онлайн резервации в реално време – www.toprentacar.bg!

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини