Отидете към основна версия

4 806 5

Голяма авиокомпания пуска отново 4-моторните си самолети

  • lufthansa-
  • германия-
  • авиокомпания-
  • самолет-
  • airbus a340

Lufthansa вдига в небето Airbus A340, който предлага и 4 класи

Снимка: Shutterstock

Германският национален превозвач Lufthansa връща в небето 5 броя 4-моторни самолети Airbus от модел А340 с цел обслужване на пътниците от първа класа, докато паркът не бъде запълнен с машини Airbus A350-900 (машина, която съответства на стандартите на обслужване на авиокомпанията). очаква се това да се случи през 2023 г.

Ръководството на Lufthansa преразгледа решението за пълно въвеждане на А340, в резултат на това, че наблюдава повишено търсене за пренасочване на премиум класата, както в туристическия, така и в корпоративния сегмент.

Германският авиопревозвач обяви, че възобновява първокласните си услуги по определени маршрути от хъба си в Мюнхен, тъй като активността на клиентите се увеличава и достига нивата си преди пандемията. именно поради това тя връща в небето 5 от своите машини A340-600. Конфигурацията на самолета предлага 4 класи: икономична, премиум, бизнес и 8 кресла в първа класа.

Първи ще бъдат възобновени полетите до Северна Америка и Азия от хъба в баварската столица. В края на 2023 г. в авиопарка на Lufthansa ще поскъпят първите машини A350-900, в които ще има салон за първа класа.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.

Свързани новини