Last news in Fakti

28 Юни, 2021 16:36 4 776 5

Голяма авиокомпания пуска отново 4-моторните си самолети

  • lufthansa-
  • германия-
  • авиокомпания-
  • самолет-
  • airbus a340

Lufthansa вдига в небето Airbus A340, който предлага и 4 класи

Голяма авиокомпания пуска отново 4-моторните си самолети - 1
Снимка: Shutterstock

Германският национален превозвач Lufthansa връща в небето 5 броя 4-моторни самолети Airbus от модел А340 с цел обслужване на пътниците от първа класа, докато паркът не бъде запълнен с машини Airbus A350-900 (машина, която съответства на стандартите на обслужване на авиокомпанията). очаква се това да се случи през 2023 г.

Ръководството на Lufthansa преразгледа решението за пълно въвеждане на А340, в резултат на това, че наблюдава повишено търсене за пренасочване на премиум класата, както в туристическия, така и в корпоративния сегмент.

Германският авиопревозвач обяви, че възобновява първокласните си услуги по определени маршрути от хъба си в Мюнхен, тъй като активността на клиентите се увеличава и достига нивата си преди пандемията. именно поради това тя връща в небето 5 от своите машини A340-600. Конфигурацията на самолета предлага 4 класи: икономична, премиум, бизнес и 8 кресла в първа класа.

Първи ще бъдат възобновени полетите до Северна Америка и Азия от хъба в баварската столица. В края на 2023 г. в авиопарка на Lufthansa ще поскъпят първите машини A350-900, в които ще има салон за първа класа.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1-2-3-4-5-6-7 класа

    5 1 Отговор
    Ние сме осмокласници бе,какво ни интересуват първокласниците на Запад?!
  • 2 Милен

    8 2 Отговор
    Легендарен самолет. Радвам се, че го връщат в небето. В момента само няколко екземпляра летят и то по африканските дестинации. А340 е нещо като Ролс Ройс в небесата, пък и красив на всичкото отгоре.
  • 3 Съдията Дред

    6 1 Отговор
    А с 380 какво става ? Че тоя 340 е доста архивен, то 350 с два двигателя има почти същият капацитет.
  • 4 Русофилистик

    3 10 Отговор
    Аз пък си помислих ,че Рушляните направили пътнически самолет
  • 5 Ганю Балкански

    2 9 Отговор
    Рушляка не може кола да направи,ти за самолет ми говориш !
    И Сухой се разсъхна !!!