Отидете към основна версия

2 512 21

КСБ опроверга Мирчев за подкупите

  • ксб-
  • ивайло мирчев

Възразяваме името на КСБ да бъде въвличано в политическо говорене, заявиха от КСБ

Снимка: КСБ

Камарата на строителите в България определи като неверни цитатите, в които кандидат-депутатът от „Демократична България“ Ивайло Мирчев казва: "Имах среща с Камарата на строителите и основният им проблем е, че в строителството подкупите стигат до 30 и 50% от обществената поръчка".

"Вчера се проведе среща между КСБ и г-н Мирчев като представител на „Демократична България“, на която подобен въпрос не е дискутиран. Тя беше в рамките на инициираните от Камарата разговори с политическите формации, които според социолозите ще влязат в 47-ото
Народно събрание. На тях браншовата организация представя проблеми, за чието преодоляване е необходимо управленско и законодателно решение. След срещата с ДБ, както и след всички други, проведени досега, от КСБ беше пуснато прессъобщение, което е
публикувано и на сайта на „Демократична България“.

Възразяваме името на КСБ да бъде въвличано в политическо говорене. Като браншова организация на строителите ние представляваме хиляди изрядни компании и не желаем да ставаме част от предизборната кампания на нито една партия", съобщават от КСБ.


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини