Отидете към основна версия

7 289 12

В този комплекс нощувката е 4000 USD (СНИМКИ)

  • малдиви-
  • остров-
  • курорт-
  • наем

Еко селище в сърцето на Малдивите

Кudаdоо Маldіvеѕ. Едва ли някога сте го чували. През Новата година обаче това райско кътче ще влезе в световните класации на най-луксозните курорти. Намира се на Малдивите. Малкият остров разполага с 15 дървени къщички. Всяка от тях разполага с една или две спални, които са разположени буквално над водата.

Комплексът отвори врати на 26 декември 2018 г. Той е със статут на еко селище. Всички къщи разполагат със соларни панели и генерират енергия, достатъчна за всички 50 гости и 100 души персонал

До райското кътче може да се стигне само с малък частен хидроплан. Другата особеност на Кudаdоо Маldіvеѕ е, че на него могат да почиват лица над 15-годишна възраст. Съществува опция целият комплекс да бъде нает за провеждането на частни партита, като тук няма възрастово ограничение.

На разположение на гостите е бар, ресторант с морска храна. Естествено в най-голяма степен се залага на SPA процедурите. На разположение на гостите са масажи, релакс зона, фитнес, йога.

За мнозина цената на нощувка ще се окаже космическа. Стойностите започват от 3400 USD за къща с една спалня и достигат до 4800 USD за тези с две.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Нощ в този имот струва 22 000 USD

    Къща на Малдивите се отдава под наем срещу 22 000 USD на нощ. Ексцентричната цена се дължи на факта, че имотът разплака с подводна спалня с изглед към ...
    27.11.2019
    4 413
    11