Отидете към основна версия

46 700 25

Ето кои са убитите в Казанлък

  • убийство-
  • трупове-
  • казанлък

Стана ясно кои са убитите тази сутрин мъж и жена в Казанлък. Това са Галя Козарева и Драгомир Кирчев, за който се предполага, че е извършил убийството и после се е самоубил, съобщава Нова телевизия. Вероятният мотив е ревност.

По информация на БНТ мъжът е причакал жената пред дома на родителите ѝ и тогава е отнел живота ѝ.

Двамата били заедно от близо 20 години и били пред сключване на брак. Наскоро са се разделили за кратко, след това отново се събрали и заговорили за сватба. От няколко дни били отново разделени.

Сигналът за намерени тела на мъж и жена бе подаден в РУП-Казанлък в 06.18 минути тази сутрин, съобщи Окръжният прокурор на Стара Загора.

Единият от убитите е 50-годишен мъж, полицейски служител, а другото тяло е на жена – 47-годишна, с която той е съжителствал. Двамата имат 15-годишна дъщеря.

Криминалистите установяват, че са извършени повече от два изстрела, като се предполага, че мъжът убил жената и след това се е самоубил. На мястото е намерен служебният му пистолет, за който се предполага, че е оръжие на убийството.

Припомняме, че телата бяха открити рано тази сутрин около блок 40 в западния край на града. Имаше видими следи от кръв, което бе в основата за версията - насилствена смърт. На мястото работят криминалисти.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Дъщерята на убитата Галя: Мамо, ти беше всичко!

    15-годишната Мирена Кирчева, която днес остана кръгъл сирак, след като баща й застреля майка й и се самоуби, публикува сърцераздирателен пост във Фейс ...
    06.03.2017
    15 813
    20
  • Двойно убийство в Казанлък

    Два трупа на мъж и жена бяха открити в западната част на Казанлък. Става дума за млади хора. Телата са открити рано тази сутрин пред блок 46 в квар ...
    06.03.2017
    4 059
    2