Отидете към основна версия

1 911 9

Ралф Сундберг се разкайва отново: Изпитвам срам

  • сундберг-
  • швед-
  • камериерка-
  • слънчев бряг

Шведът, изритал камериерката в Слънчев бряг се надява наказанието му да не е много сурово

Шведът Ралф Сундберг се чувства съсипан след няколкодневния си престой в българския арест. Днес той се покая за пореден път за грозната изцепка в Слънчев бряг и отново помоли за прошка.

По думите му не помнел нищо след слизането си от самолета и все още не е гледал видеозаписа, на който ясно се вижда как изритва нищо неподозираща камериерка във фоайето на хотела в Слънчев бряг.

"Не съм щастлив с това, което направих. Изпитвам срам. Единственото, на което се надявам, е наказанието му да не е толкова сурово. Готов съм да изплатя на потърпевшата каквото е нужно. Не знам колко точно, но ще го платя, защото не съм дошъл от Швеция, за да правя подобни неща тук", сподели Сундберг пред журналистите.

"Искам да кажа на жената, че съжалявам. Готов съм да се срещна с нея, дори и да не знам как изглежда. Никога не съм желал да се случи подобен инцидент. Все още не мога да си го обясня, трябва да съм бил дрогиран. Това е единственият начин, по който си обяснявам случилото се."

"Последното нещо, което помня от онази вечер е, че слязох от смаолета, а после се отбих до бара. Пих, но пих в рамките на нормалното. Пих вино, преди това бира. В самолета също пих бира... и уиски. Но не съм пияница. Не съм агресивен, не обичам да удрям хората. Не съм щастлив от развоя на събитията в съда, но какво мога да направя?", допълни шведът от съда.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини