Last news in Fakti

6 Юли, 2017 16:07 3 009 9

Шведът – побойник от Слънчев бряг остава в ареста

  • ралф сунберг-
  • камериерка-
  • слънчев бряг-
  • арест-
  • швед
Шведът – побойник от Слънчев бряг остава в ареста - 1
Снимка: бТВ

Районният съд в Несебър отново отказа да промени мярката за неотклонение на шведа Ралф Сунберг, който се прочу със зверския ритник в главата на българска камериерка.

По този начин той остава в ареста, предаде репортер на Gramofona.com. По-рано днес адвокатът на Сунберг Никола Атанасов съобщи, че е наел квартира за клиента си в София.

Според магистратите обаче, Ралф няма да замине за столицата, а най-вероятно ще напусне България. Адвокат Атанасов не позволи на Ралф Сунберг да разговаря с журналистите.

Определи решението на съда като дискриминационни и заяви, че ще го обжалва.

Според адвоката му положението му в ареста е нетърпимо, той бил държан изолиран от другите затворници, поради риск за живота му.

Защитата твърди, че продължителното му задържане в ареста е умишлено от прокуратурата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЪВ

    11 0 Отговор
    Ох, как не ми е жал!
  • 2 Дедо Грую

    10 0 Отговор
    Да си мислил преди да се ос.реш, пияна свиньо!
  • 3 Годор

    1 14 Отговор
    Съдиите вече прекаляват.Намериха един безпомощен човек и ще се правят на много смели.Мутрите и убийците ги пускат светкавично,защото играят парите и страхът.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Валхала

    1 11 Отговор
    На умряло куче нож да вадиш! Най е лесно се рита паднал и най-лесно се люби болен на легло!
    Цялата строгост на Темида се изсипа върху тоя тип безпомощен. Не, че не е виновен, ама ако пък толкова... Солена глоба и парична компенсация за пострадалата щеше да съвсем достатъчно. Те го изкараха е.ати терориста!
    А бандюгите дето се стрелят с автомати и рпг в градовете между хората?
  • 6 гост

    8 0 Отговор
    Този боклук задължително трябва да го вкарат в затвора за опит за убийство . Това което извърши този изверг е потресаващо и нечувано нагло . В затвора ще го оправят , сега се прави на беззащитен и на жертва ,но целия свят го видя на записа какво представлява , един изверг ,нищо повече .
  • 7 Адвокат

    3 3 Отговор
    Нека да го пуснат, зле е човека, нека иде на квартира. Избяга ли, нека адвоката му да му излежи присъдата. Парите не са всичко г-н Атанасов, ако беше ритнал вашата майка, щяхте ли да ми наемете "квартира"в Пазарджик?
  • 8 случаенКЗЖ

    3 2 Отговор
    Ритачът на камериерки да си ходи в Швеция и никога повече да не се връща в България! Деянието му е отвратително, нищо не го оправдава, защото ако пиянството, дрогата и хазартът започнат да се считат за смекчаващи вината на разни престъпници, тежко и горко на човечеството! Просто нормалните хора ще изчезнат, ще останат само идиотите, докато се самоунищожат! Какъв "безпомощен човек"?! какво го предизвика горката женица? Кой му каза, че има право да рита и безобразничи?!

    Коментиран от #9

  • 9 гост

    7 0 Отговор

    До коментар #8 от "случаенКЗЖ":

    Дай и аз да ти набия един шут в главата , а после да си се прибера в къщи все едно нищо не е станало . А ти дали ще оцелееш не се знае .
    Значи, според теб всеки може са дойде тук , да рита да коли , да изнасилва и после да си ходи и да не се връща . Евала бе . Затова тая ш...на страна винаги е била под робство , щото е населена с полухора , без капка мозък и достойнство .