Отидете към основна версия

20 351 8

Намериха мъртво семейство в автомобил край Варна

  • съпрузи-
  • открити-
  • мъртви-
  • варна

Телата на съпрузи са открити в автомобил, спрян в страни от пътя край варненското село Невша, съобщиха от прокуратурата в морския град.

Сигналът за намерените тела е подаден днес преди обяд.

Под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна е започнато разследване за установяване на причините и обстоятелствата, при които е настъпила смъртта на семейството.

Извършен е оглед на местопроизшествието. При него по телата на съпрузите не са установени данни за насилствена смърт. Въпреки ранния етап на разследването, като най-вероятна причина за настъпилата смърт се сочи задушаване с газ.

Назначени са съдебномедицински експертизи на мъжа и жената, които трябва да дадат отговор за причините за настъпилата смърт.

Разследването се води от служители на Областната дирекция на МВР - Варна.

Продължават процесуално-следствените действия.

Източници на Блиц разкриха, че загиналите са съпрузи от град Попово. Те тръгнали вчера рано сутринта за Варна, където на мъжа трябвало да бъде извършен преглед със скенер на главата заради съмнения за злокачествено образувание. Оттам нататък следите им се губят.

Притеснена, сестрата на мъжа многократно звъняла на телефона му, но той не отговарял. Когато и вечерта двамата не се прибрали, тя тръгнала заедно с други негови близки да издирва брат си.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини