Отидете към основна версия

3 987 11

Пребилият акушерка мъж с богато криминално досие

  • владимир стоянов-
  • акушерка-
  • акушер-гиноколожка-
  • шейново

Владимир Стоянов е съден неколкократно за различни провинения

Владимир Стоянов, обвинен в побой над акушер-гинеколожката д-р Албена Гагова от болница „Шейново”, е с богато криминално досие. Той е задържан на 2 юли за 72 часа.

В събота – 1 юли, той нападна лекарката, която тъкмо бе изродила детето му, защото отказала да му даде плацентата на бебето в неработния ден и без необходимите документи.

Още през 1997 година, когато е бил непълнолетен, Стоянов е осъден за държане на наркотици и грабеж, научи bTV. Три години по-късно пък влязъл незаконно в България и пак бил осъден. Той обаче вече е реабилитиран по 3-те присъди и се води неосъждан.

Към момента Стоянов е подсъдим за грабеж на сребърен синджир от непълнолетно момче в София, както и за случаен палеж. През октомври миналата година пък бил задържан за това, че криел 22-ма иракчани в къща в София. Бил в ареста 2 месеца, но след това съдът го е пуснал под гаранция.

Срещу Стоянов е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службните му задължения, за което може да бъде осъден на затвор от 1 до 5 г. Той отрича за нападението.

От здравното министерство съобщиха, че не са издавали разрешително на фирмата на името на мъжа за работа с биологичен материал. Компанията му се занимава със строителни и други дейности. Утре прокуратурата ще иска от съда най-тежката мярка за неотклонение за Стоянов – задържане под стража.

В болница „Шейново” пък ще има символичен протест.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини