Отидете към основна версия

32 629 40

Как беше убит хазартният бос Коста Миджурин

  • слънчев бряг-
  • хазарт-
  • убийство-
  • коста миджурин

Записи от камери за наблюдение помогнали за разплитането на случая

Полицията разплете убийството на хазартния бос Коста Миджурин. Той беше убит в събота вечерта в Слънчев бряг.

Задържан и откаран в ареста е убиецът – бившият приятел на Симона, която от няколко месеца била забелязвана, да се придвижва с богатия 55-годишен бизнесмен от Нова Загора.

Полуделият от ревност изоставен любовник имал информация, че Коста Николов – Миджурина и 30-годишната му интимна половинка ще пристигнат с тузарския Mercedes в хотел „Бахами“. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал, уточнява сайтът „Флагман“.

Свалени са видеозаписи от камерите на хотел „Бахами”, от които ясно се вижда как черният Mercedes S-класа СВ9911МА спира. Двигателят му все още не е загасен, когато до него приближава BMW.

Баварецът изравнява откъм дясната страна на Mercedesa и от него се изсипва дъжд от куршуми към шофьора и спътницата му на дясната седалка. 55-годишният Коста Николов Миджурина е улучен с 3 куршума в главата, които влизат отляво и излизат отдясно. 30-годишната жена от Велико Търново, за която е известно вече, че била негова приятелка, е улучена с един куршум в главата.

Хазартният бос е загинал на място. По данни на лекари от шокова зала в Бургас жената е докарана в УМБАЛ-Бургас в кома, направени са опити куршумът да бъде изваден от главата й, но засега няма информация дали е оцеляла.

Бизнесменът от Нова Загора е бил разведен от доста време. Той има 21-годишна дъщеря. Отношенията с бившата му съпруга били уредени и смъртоносното отмъщение за изневяра откъм нейна страна било изключено.

По свидетелски показания Миджурина и приятелката му са били проследени. Те са отивали в хотела. Двойката е била подготвена да прекара уикенда в Слънчев бряг. Има ли са резервирана маса в елитен ресторант, където е трябвало да отидат.

Миджурина е бил с изключително скъпи дрехи и с близо 5 кг златни накити по него.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини