Last news in Fakti

3 Юни, 2018 11:45 10 058 13

Убиецът на хазартния бос опитал да избяга в Турция

  • слънчев бряг-
  • убийство-
  • хазартен бос-
  • коста миджурин

37-годишният Михаил Станчев е арестуваният за убийството на хазартния бос Коста Николов-Миджурина и опита за убийство на 22-годишната Симона

Убиецът на хазартния бос опитал да избяга в Турция - 1
Снимка: МВР

37 - годишен мъж с чисто съдебно минало е извършител на убийството на 55 - годишния бизнесмен и прострелването на 22 - годишното момиче. Стрелбата стана около 21,14 ч. в събота вечерта.

Това съобщи на извънреден брифинг пред сградата на РУП Несебър главният секретар на МВР – главен комисар Младен Маринов.

Той разкри, че задържаният се опитал да премине границата през ГКПП Лесово, но е арестуван в резултат на светкавичните действия на служителите от ОДМВР – Бургас.

Хазартният бос Коста Миджурин беше убит в Mercedes-a си, спрян в района на комплекс „Сън вилидж” в Слънчев бряг.

Причини за прострелването са ревност и неизяснени лични отношения между 37 годишния задържан и младото момиче. „Точната връзка между тях тепърва ще се уточнява”, заяви още главен комисар Маринов.

Той сподели, че според свидетели познанството между тях датирало от около месец. 22 - годишното момиче е пострадало тежко при стрелбата. То е претърпяло хирургични интервенции и е настанено за лечение в УМБАЛ – Бургас с опасност за живота

Установено е, че 37 годишния мъж притежавал законно огнестрелно оръжие, с което се сдобил по повод работата си, като управител и лице, работещо с парични средства в различни фирми.

В процес на изясняване е дали това е оръжието, с което е извършено прострелването.

Главният секретар на МВР Младен Маринов уточни, че на задната седалка в лекия автомобил Mercedes седели още двама души, станали преки очевидци на стрелбата. Същите вече са разпитани, като свидетели. По техни данни първо е застрелян 55 годишния мъж, а след това е стреляно и в момичето.

Според Административния ръководител на Бургаска Окръжна прокуратура - Георги Чинев, държавното обвинение ще иска постоянен арест за извършителя на тежкото престъпление, извършено с особена жестокост. Ще му бъдат повдигнати обвинения за убийство и опит за убийство.

37-годишният Михаил Станчев е арестуваният за убийството на хазартния бос Коста Николов-Миджурина и опита за убийство на 22-годишната Симона, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Мъжът е закопчан на границата в бургаски Opel Corsa.

Михаил е пътувал сам в колата. В него е бил законно притежаван пистолет „Макаров“, с който се предполага, че е извършено престъплението.

Малко преди това, той е обявен за общодържавно издирване. При проверката на личните документи граничарите веднага арестували Михаил.

Припомняме, че снощи, около 21:14 ч., в Слънчев бряг мъжът разстреля Миджурина, а приятелката му в момента се бори за живота си в УМБАЛ-Бургас. На задната седалка на луксозния "Мерцедес" на 55-годишния бизнесмен е имало още двама мъже, който за щастие не са пострадали след стрелбата.

Както Флагман.бг съобщи, полуделият от ревност изоставен любовник имал информация, че Коста Миджурина и 22-годишната му интимна половинка ще пристигнат с тузарския Mercedes в хотел „Бахами“. Той ги е причакал в своя автомобил и е стрелял от упор в двамата, след което е избягал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Расулюлах

    27 2 Отговор
    То бива да си проззззз хаха на тоа живота му е конец филма...а колко котенца има ощее лелеее тоя за тая се затри

    Коментиран от #3

  • 2 ЦИГАНЧЕТО

    26 0 Отговор
    изяжте се бандити , мръсни
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мдаа!

    25 6 Отговор
    Дано това дете се оправи. Мъже на 40, 50 години откачат за по-млади жени, ама това е дете, бе хора! А ти, защо, бе дете?!? Ами новите "ценности" - чалга, пари, мутри и мутреси!
  • 5 Бонт ,Жеймс Бонт

    25 0 Отговор
    Смърт за бизнесмените ...коври и за пазачите
  • 6 Кибик

    17 1 Отговор
    Мила родна картинка, мурвичка, дъщеря на милиционер обслужва дърта мутра по прякор Минджурина, отиват на Слънчака с циганския му Мерцедес където охранител на политик-измамник ги гърми. Понеже е нечия щерка, милиционерите си размърдват задниците и го хващат, а и да е намират пистолета с който е стрелял. Опитвам се да открия положителен герой в цялата история, но нещо не ми се получава, може би само лекарския екип.
  • 7 Townboy

    7 4 Отговор
    Наблюдението ми върху собственици на законно притежавано огнестрелно оръжие е че на повечето им хлопа дъската. От МВР уж затегнаха издаването на разрешителни но явно тоя са го изпуснали.
  • 8 Алало

    5 0 Отговор
    Ма треаше да ликвидира парите му на тоя защото тя любовта на 22 годишната едва ли е била по дядото
  • 9 Будалата

    8 0 Отговор
    Парата мандръса фукарата. Стар вълк крехко агне му се дощяло, за карък за последно. Та не си ли харчиш парите друг ги харчи. Не си ли мандръсаш жената, друг ще я мандръса. Това е положението. Амин.
  • 10 Валери

    1 0 Отговор
    Абе луда работа си е това, човек с пари да си затрива живота за една мурва. Щом я виждаш, че е мурва значи трябва да ти е ясно, че е била с тебе заради парите. Щом имаш пари мурви бол в таз клоака. Доста тъпа постъпка ако това е бил мотива. Все пак предвид кой е убития не е изключено да е поръчка.
  • 11 Дългия

    0 0 Отговор
    Абе тая си е .....бившия 37 г.тя 22 г.а дядото 55.Бившия работил при едни от най богатите хора в България дядото паричко ясна е работата.Добре,че другите в колата на бизнесмена не са пострадали.Не ми се мисли ако и те имаха пищаци.Дано се оправи това младо момиче.
  • 12 Гала

    1 0 Отговор
    Жалко, че не е успял!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.