Отидете към основна версия

48 043 75

Ето я красивата Симона, която се бори за живот след разстрела в Слънчев бряг (СНИМКИ)

  • слънчев бряг-
  • симона тодорова-
  • хазарт-
  • убийство-
  • коста миджурин
Снимки: Фейсбук/Симона Тодорова

22-годишната Симона Тодорова е фаталната красавица, заради която се е стигнало до екзекуцията в Слънчев бряг на хазартния бос Коста Николов - Миджурина, научи Флагман.бг от отлично информирани източници.

Блондинката е в тежко състояние и се бори за живот след канонадата от куршуми, с която Михаил Станчев засипа снощи двойката.

Според нашите източници Симона е родом от Дряново, но от години живее във Велико Търново. Красавицата е дъщеря на шефа на полицията в Дряново. Симона била гадже на сина на местен бизнесмен, но двамата се скарали и преди 2 месеца тя се преместила в Слънчев бряг, където започнала работа в едно от казината на Миджурина.

Двамата с Михаил се познавали от около месец. Били заедно от около седмица, но това било достатъчно 37-годишният мъж да хлътне до уши по 22-годишната красавица. След като го зарязала заради много по-възрастния баровец, направо откачил, разкриват още нашите източници.

Арестуваният за зверството е родом от Ямбол, но от години живее в Бургас. Работел като шофьор и поддръжка в хотел в Слънчев бряг.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини