Отидете към основна версия

13 295 30

Проговориха лелята и приятелката на убиеца от Русе

  • русе-
  • убийство-
  • северин красимиров-
  • виктория маринова

Северин Красимиров бил чут да признава престъплението пред майка си по телефона

Лелята на задържания в Германия Северин Красимиров, заподозрян в убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова в Русе, разказа пред медии, че го е чула да говори по телефона с майка си, на която е признал, че е изнасилил жена и затова заминава при нея в Германия.

Тя и приятелката на задържания говориха за първи път пред медиите, помолени от съседи, които се опасяват от саморазправа в квартала, споделят от "Дневник".

Младата жена, с която живеел на семейни начала, пък разказа, че в събота - деня на убийството, го е видяла с кръв по дънките, но той ѝ е обяснил, че се е сбил с момче. Тя не му е задавала повече въпроси, защото се е уплашила от кръвта. Разказа, че по него е нямало драскотини или други видими наранявания.

Северин Красимиров не обяснил на приятелката си защо заминава за Германия, само казал, че трябва да отиде, а впоследствие да вземе и нея. Младата жена на няколко пъти отрече да е знаела, че той е извършил убийство като за смъртта на телевизионната водеща разбрала от новините. Не е видяла и чужди вещи в него.

Приятелката на заподозрения добави, че в нощта преди убийството Красимиров е бил на рожден ден с приятели, които тя не познава. Не вярва той сам да е извършил престъплението като смята, че тези му приятели може би са му помогнали.

Тя се е чула с партньора си за последно малко преди той да стигне в Германия.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини