Last news in Fakti

11 Октомври, 2018 08:14 5 246 17

Северин Красимиров искал опростена процедура за екстрадиране

  • северин красимиров-
  • виктория маринова

Късно снощи по време на разпитите заподозряният за убийството в Русе Северин Красимиров е дал съгласие да се прескочат формалностите, съгласил се е да бъде екстрадиран от Германия според предявените в България обвинения, съобщава БНТ.

Това значително може да съкрати времевата рамка, в която Северин Красимиров ще бъде екстрадиран. Днес заседава Апелативният съд в гр. Целе. Очаква се да бъде взето решение по мярката за неотклонение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай

    28 0 Отговор
    На площада на кол да го разпънат
  • 2 Хигиенист

    33 0 Отговор
    Надявам се близките на убитата жена да постъпят достойно и сами да ликвидират това същество, за да спестят и на себе си и на нас фарса наречен съд !
  • 3 А дали,някой не е казал какво да направи

    8 3 Отговор
    Ясно,Ок той е,но дали е толкова случайно,колкото ни го представят и фалшивите медии,или пък фалшивата ни държава.Бог да прости момичето,сурово наказание за виновните!!!
  • 4 Трифонов

    11 6 Отговор
    По-кротко, че да не излезе утре, че не е той!
    Не мога да разбера, толкова пъти се случи, няма ли да се научат първо да слушат после да дрънкат. Какви ли не тъпотии се изписаха и изприказваха. Цели предавания направиха за липсата на свобода на словото и т.н. Даже Европата се включи. И накрая, както става винаги, излезе, че един кирлив циганин си е осигурил забавление без дори да знае коя е жертвата. Винаги става точно така - супер елементарен битовизъм. Едно време същото стана, като изчезна детето на един пловдивски таксиджия. Протест пред парламента спретнаха, за една бройка да свалят правителството. Накрая излезе, че майката, страдаща от нещо... даже не си направих труда да запомня какво, сама си удавила детето... Била в постродилна депресия... В тези случаи винаги е така. Предавания, дискусии, обсъждания, заключения... Слави се запенва от тъпотии с полумалоумните си сценаристи... Тъпотии!!!
  • 5 Гост 1

    13 0 Отговор
    Изтезание с плъхове -плъх върху корема в метален контейнер който се нагрява и заради горещината плъхът започвал да търси път за спасение, най-често през корема на жертвата.

    Коментиран от #7

  • 6 мижи да те лажем

    10 13 Отговор
    Като му гледам физиономията на "престъпника" хич не ми мяза на изнасилвач и убиец, по-скоро е женчо........освен тва е някакъв рахитичен, личи си че не е силен физически, а това е доста важно при подобно престъпление. И как успя толкоз бързо да изчезне в Германия, как толкоз бързо разбраха че точно той е убиеца(като се има предвид времето за извършване на ДНК експертиза, а също и факта че те реално са нямали негово ДНК за сравнение.......)Абе абсолютно нагласени са нещата, то тва се усещаше още отначалото, а сега пък съвсем. Или му е платено да го направи(сам или със съучастници), като му е обещана по-лека присъда или просто е избран като удобен за да опере пешкира! Но със сигурност случаят не е такъв какъвто ни го представят, за пореден път!

    Коментиран от #9, #11

  • 7 vilidimdim

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гост 1":

    "Плъхове през корема"...и ти непременно ще гледаш.Давайте го по-скоро,че му пекоха лигите!Никаква разлика между теб и убиеца!
  • 8 Дивака

    5 0 Отговор
    Мангалчето силно се надява,че в България ще отлага дела,ще се прави на болен,изобщо че може да му се размине и затова иска по-бързо да го върнат,ама този път не е познал,дори ще е късметлия ако не го линчуват тук.
  • 9 зарин

    8 3 Отговор

    До коментар #6 от "мижи да те лажем":

    Още един с развихрено въображение, гледал "От местопрестъплението" и решил, че може да разследва убийства по лицата и физиката на задържания.
    Да ти кажа какво се проваля в теорията ти за конспирация - броя и вида на участващите полицаи. Ако Българската полиция е платила на тоя да обере пешкира, няма да намесва Немската полиция защото колкото и да си мислиш, че полицаите са глупаци, те не са. Щеше да избере който и да е от Шекер махала и да приключи. Не че няма риск всичко да лъсне, ама не е като да го разпитват първо немците.
    Ама защо да не си поплещим пред компа

    Коментиран от #12

  • 10 Рамзес3

    3 0 Отговор
    Добре е немците да му вземат разпит за случилото се чи тия нашите и полицията и пресите пишат кво искат.Бил боксьор а никьде федерациите казаха че не е тренирал.Че тук кат дойде ще кажат кво си искат .Но щом иска да дойде в българия има нещо.Иначе щеше да иска в германия да го сядат.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Балък

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "зарин":

    Много сте такива
  • 13 Хлъц

    1 1 Отговор
    Взел е едни големи пари и бърза да си се прибере тука!След 10-15 години да си излезе на свобода и да си ги харчи ....
  • 14 Атака

    1 0 Отговор
    Щом е Красимиров,ясно какъв е?! Каквото и да го накажат ,ще бъде малко!Невинен човек е убил!
  • 15 Ventura

    2 0 Отговор
    Явно някой НПО адвокат го е подучил,че в Б.Г. съдът ще го помилва.
  • 16 Усмивката

    1 1 Отговор
    Защо ще иска да бъде разпитван в ългария ,а не в Германия.Дали някой не му е подсказъл ,какви са предимствата...?
  • 17 Доктор

    0 0 Отговор
    Той е. Признал на майка си, леля му го чула да признава на майка си, приятелката му го видяла в кръв. Да го предадат на семейството й, те да решат как да го погалят този изверг.