Отидете към основна версия

4 326 15

27-годишна изхвърли седмото си бебе във Водното огледало на Кърджали

  • кърджали-
  • родилка-
  • 19-годишна-
  • цигани

Трупът на детето е открит от полицията след източване на водоема

Снимка: БГНЕС

Трупът на новороденото бебе, което вчера е било изхвърлено от 27-годишна родилка от кърджалийския цигански квартал "Боровец", е намерено днес по обяд в коритото на Водното огледало в Кърджали. Водното съоръжение беше източено тази сутрин специално за огледа.

От МВР съобщиха, че е образувано досъдебно производство в РУ-Кърджали след подаден сигнал вчера, че млада жена е потърсила помощ след раждане, но не е известна съдбата на бебето.

Предприети са процесуално-следствени и оперативно-издирвателните действия на полицаите. Случаят е докладван в Районна прокуратурата и работата продължава под наблюдение на прокурор.

Цитирани от "Дарик", източници близки до полицията твърдят, че това е седмо раждане на жената. От пресцентъра на болницата в Кърджали потвърдиха, че тя е потърсила помощ вчера вечерта.

Състоянието ѝ в момента е добро.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Условна присъда за циганката, изхвърлила бебето си в Арда

    Година и половина „лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от три години получи 28-годишната майка, която на 18 декември 2018 г. в ...
    09.01.2020
    2 057
    15
  • Мародери

    – Кажете сега, свинското не излезе ли от мода? Като че ли напоследък се яде повече телешко… – репортер, цитат. …..Нее, не ...
    29.12.2018
    4 071
    37