Отидете към основна версия

15 583 97

Спътникът на Кристиан: Искаха да го обвиня за наркотици

  • катастрофа-
  • милен цветков-
  • кристиан николов-
  • георги иванов

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов гледал в телефона си по време на удара в колата на загиналия Милен Цветков

Снимка: БГНЕС

"Искаха да подписвам показания срещу Кристиан, който е мой приятел. Показания, които са лъжесвидетелства. Приложиха ми физически тормоз. Аз няма как да казвам неща, които не съм видял. Доброволно съм се явил в СДВР, за да помогна", каза късно снощи пред bTV Георги Иванов, спътник на шофиралият джипа, убил Милен Цветков.

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов избяга от мястото на инцидента след фаталния удар, но след един ден се предаде и бе задържан от органите на реда за 24 часа. От местопроизшествието си тръгна, без да съдейства на органите, и третият пътник в джипа-убиец, приятелката на Николов Симона Цанкова, която по-късно също бе задържана за 24 часа.

"Искат да го обвиня във вземане на наркотици и всички тези глупости, които се изписаха. В момента под този стрес това, което мога да ви кажа, е, че единственото, което си спомням, е удара и нищо друго. Не мога да ви кажа какво се случи, защото си гледах в телефона и нещото, което видях, е въздушната възглавница в главата ми", разказа още Иванов.

Както ФАКТИ вече писа, депутатският син и Симона Цанкова снощи бяха освободени от сградата на СДВР и отпътуваха към домовете си.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 30 гласа.

Свързани новини