Отидете към основна версия

16 Юни, 2020 14:36, обновена 16 Юни, 2020 14:36 9 730 33

Викторио, убил приятелката си и детето им: Тя имаше връзка със сина на Христо Ковачки

  • викторио александров-
  • дарина министерска-
  • христо ковачки

Нови разкрития по случая с убитата Дарина Министерска и 1-годишната ѝ дъщеря Никол

Снимка: БГНЕС

Днес станаха известни нови разкрития по случая с убитата Дарина Министерска и 1-годишната ѝ дъщеря Никол. Оказва се, че жертвата е научила за оръжието на Викторио Александров дни преди смъртта си, предаде "Канал 3".

Александров е обвинен в убийството на жената, с която живеел на семейни начала, както и за смъртта на общото им дете. На закрито заседание става ясно още, че Дарина е имала връзка със сина на Христо Ковачки според показанията на обвиняемия. Лелята на жертвата разказва, че племенницата ѝ е имала притеснения за живота си и затова семейството ѝ се е опитало да я предпази, но неуспешно.

Свидетели разказват, че за последно са видели невръстната Никол с баща ѝ в заведение в Нови Искър, когато той бил във видимо неадекватно състояние.

Двойното убийство беше на 29 октомври 2018 г. Първо Дарина Министерска е била застреляна в жилище в квартал "Надежда", където двамата живеели, но наскоро тя го напуснала. Часове по-късно Александров прострелял смъртоносно в окото и малката Никол в изоставена постройка. Преди това той се качил в такси и поискал да остави детето, но шофьорът отказал, без да знае, че това е мъжът, който полицията вече издирва.

Няколко часа по-късно Викторио Александров беше арестуван по подозрения, че е извършил тежкото престъпление.

Засега той остава в ареста.

Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.

Свързани новини