Last news in Fakti

10 Декември, 2019 15:53 5 251 22

Убиецът на Никол и Дарина се заканва на родителите ѝ в съда

  • никол-
  • дарина-
  • викторио александров

Натопи мъртвата си жена

29-годишният Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли вината за престъплението върху младата жена.

Той поиска да бъде иззета комуникацията във Фейсбук с нейните родители и близки приятели, както и между тях двамата, предава Канал 3.

Второто му искане беше да се проучи ведомост на фирма, за да се разбере дали Дарина е получавала доходи, или е работила фиктивно в дружеството. Това било с цел да се докаже, че изцяло Викторио се грижил за издръжката на семейството.Двете искания бяха направени в Софийския градски съд, където в 11:30 ч. се проведе разпоредителното събрание по делото срещу Викторио Александров.

Жестокото престъпление стана на 29 октомври миналата година. Първо беше убита Дарина в жилището ѝ в квартал "Надежда", а часове по-късно - в изоставена постройка, бе застреляно и малкото момиченце.

В съда дойдоха и много хора, за да подкрепят родителите Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха граждански иск от по 250 000 лева или общо 500 000 лева.

Адвокатите на Викторио Коста Богацевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички свидетели, а само част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психологическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, за да разкажат какви са били отношенията в семейството.

Петчленният съдебен състав с председател Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, тоест ще бъдат разпитани всички свидетели.

По време на заседанието Викторио демонстрира хладнокръвие. В началото пред медиите само каза, че са направили герой Георги Министерски.

По този повод извън залата майката на Дарина обясни, че не може да тълкува "какво иска да каже един психопат".

Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина "Идвам, идвам". Тази му реплика много възмути хората в залата.

Самата Ваня Министерска не е чула, защото е била в гръб. Медиите не станаха свидетели на това поведение, тъй като вече бяха излезли от зала 17 в Съдебнаата палата.

Същинското дело започва на 22 януари, когато ще бъдат разпитани 12 свидетели.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    56 8 Отговор
    ИЗРОД УРОД ЧУДОВИЩЕ ПСИХОПАТ САДИСТ УБИЕЦ В АДА ДА ГОРИШ

    Коментиран от #5

  • 2 Тиквун

    19 7 Отговор
    Аз съм Елвис Иванов, най корумпирания шеф на кат Монтана!
  • 3 ФАКТ

    45 4 Отговор
    Такива убийци не трябва да имат право на адвокати !!! ВЕДНАГА трябва да ги убиват и тях и толкоз !!! Обществото няма нужда от разни недорасли,безмозъчни,безсъвестни и откачени хора !!!
  • 4 Иванчо

    41 6 Отговор
    Доживотен затвор за тоя без замяна! Да му пръскат халката всеки ден!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дългият

    31 4 Отговор
    Убил ли ги е...убил ги е...какво го чишкате ,ликвидирайте го още в съда...присъда на място...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Иван

    24 3 Отговор
    За такива случаи смъртната присъда е напълно наложителна

    Коментиран от #20

  • 9 Гоуст

    18 1 Отговор
    Какво значение има изобщо какво са си писали, какво са говорили и кой е издържал семейството. Не са ли там, за да го съдят за действието срещу детето и майката?
    Почти всеки мъж ще разбере Викторио и безизходицата, на която някои са подложени. Бащите нямат никакви права над децата си и винаги при развод, детето отива при майката. Това обаче не оправдава крайната му постъпка
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нервният

    12 3 Отговор

    До коментар #10 от "Браво":

    Пий редовно дражетата че главата хич не те слуша...
  • 12 Hypnotia

    17 1 Отговор
    Ако в българия очерниш майката на детето си, която си убил хладнокръвно, хвърлиш бомба, че е пропаднала и си я издържал, то се сдобиваш с правото да убиеш зверски и детето си и да заплашваш родителите на убитото момиче? Изключително нагъл психопат, който явно не яде достатъчно бой в затвора. Защитата? За пореден път ДС.
  • 13 ПЕНКО

    14 6 Отговор
    АКО НЯКОЙ ТАКЪВ УБИЕ МОЕ ДЕТЕ И ВНУЧЕ -ПЪРВО ЩЕ СВАРЯ МАЙКА МУ ЖИВА -ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ПОГРИЖА ЗА НЕГО -БАЩА МУ И ПЪРВОКРЪВНИТЕ МУ РОДНИНИ / ДОК7АТО "ПРАВОСЪДИЕТО "НИ НЕ Е КАТО В САЩ / !!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #18

  • 14 нгнрг

    3 1 Отговор
    Дума изнагля в българския няма. Новатор сте. Бравос!
  • 15 Митко

    7 0 Отговор
    Тоя трябва да се върне някой стол, да му натопят краката в казан с вода и да ги сварят. После в гората да ги изядат дивите животни. Или да му сипят в устата 200мл антифриз и да го умре бавно в болки
  • 16 Връл червен комунист

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Borislav Popov":

    Борка, веднага в Белене, понеже е резултат от джендърско натовско семвйство между гей и травестит!
  • 17 ЧЕЛОПЕЧЕНЕ

    4 2 Отговор
    УМРИ В ЗАТВОРА
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 ГосТ

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Всъщност мисля че тестове на лекарства е много по разумно.
  • 21 gogo

    7 0 Отговор
    да убиеш жена си в пристъп на гняв вероятно, това донякъде го разбирам, но часове след това да застреляш и малко дете...

    Коментиран от #22

  • 22 ГОСТ

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "gogo":

    АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ...
    ИМА ПАЧАВРИ ,ДЕТО САМИ СИ ГО ТЪРСЯТ И КОГАТО И ДА ГИ ЛИКВИДИРАШ,ВСЕ ЩЕ Е КЪСНО...ЯВНО ТАЯ СИ ГО Е ТЪРСИЛА И НА ЧОВЕКА МУ Е ПИСНАЛО ДА И ТЪРПИ ПРИЩЕВКИТЕ......
    НЕ Е ТРЯБВАЛО ДА ПОСЯГА НА ДЕТЕНЦЕТО........ТО НЯМА ВИНА ,ГОРКОТО.....САМО ЗАТОВА,ЧЕ Е УБИЛ ДЕТЕТО,ДИРЕКТНО ТРЯБВА ДА ГО КАЧАТ НА ВЪЖЕТО....