Отидете към основна версия

6 110 12

Марк Хамил недоволен от новите "Междузвездни войни"

  • марк хамил-
  • филм-
  • междузвездни войни

Актьорът смята, че новите филми не са се развили правилно

Снимка: Shutterstock

Актьорът Марк Хамил заяви, че е останал недоволен от някои неща в новите филми от поредицата „Междузвездни войни“, съобщи Movie Web.

Актьорът стана известен с ролята на Люк Скайуокър в първата трилогия. Той се завърна в образа в последния филм от поредицата „Последният джедай“.

„Мисля, че беше грешка, че така и не събраха Люк, Хан и Лея отново заедно. Мисля, че беше трудно да си представиш, че тези тримата няма да са отново заедно на един екран. Когато убиха Хан Соло бях разочарован, че няма да мога да играя отново с Харисън Форд.

Не бях сигурен за начина, по който убиха моя герой. Имам действащ договор за трилогия. Реално края на епизод 7 е началото на епизод 8, което ще рече, че съм играл само в един филм.

Феновете на поредицата са страшно емоционални спрямо нея и сякаш това ме дескридитира. Аз обаче не контролирам сюжетите, а просто следвам инструкции“, заяви Хамил.

„Последният джедай“ беше голям финансов успех, но остави разочарование в много от феновете на трилогията. Деветият филм ще излезе през тази година.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.

Свързани новини