Last news in Fakti

4 Август, 2019 22:32 4 198 1

Как избраха Люк Скайуокър в "Междузвездни войни" (ВИДЕО)

  • междузвездни войни-
  • кастинг-
  • марк хамил

Марк Хамил показа кадри от кастинга

Как избраха Люк Скайуокър в "Междузвездни войни" (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Марк Хамил сподели кадри от първото си прослушване за ролята на Люк Скайуокър в „Междузвездни войни“, съобщи Fox News.

Още първият кастинг на Хамил е бил с Харисън Форд. Форд е започнал само като асистент в кастингите на продукцията, но в последствие получил ролята на Хан Соло.

„Това е първият ми кастинг за „Междузвездни войни“. С Харисън Форд се запознахме и започнахме да четем. Не бяхме чели целия сценарий и имахме само тази сцена.

Питах Джордж Лукас за какво става на въпрос. Той ми каза първо да мине кастинга и че после ще говорим. Така и не ми обясни, просто заснехме филма“, заяви Хамил.

Очаква се Хамил да се появи в предстоящата да излезе девета част на поредицата.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оня с рикията

    3 0 Отговор
    Е как? Ми с мерак.