Отидете към основна версия

18 623 27

Лейди Гага била изнасилена на 19 години

  • лейди гага-
  • изнасилване

Извършителят бил с 20 години по-възрастен от нря музикален продуцент

Лейди Гага разкри, че била изнасилена на 19 години, пишат британските таблоиди.

28-годишната певица признава, че "е преминала през някои ужасяващи неща", когато е била на 19 и се е нуждаела от "много психическа и физическа терапия", за да се излекува.

В шоуто на Хауърд Стърн Гага потвърди, че е била изнасилена от муикален продуцент,  двадесет години по-възрастен от нея.

На въпроса за изнасилването тя първоначално отговори: "Аз не ... Аз не искам да ... Щастливи времена! Нека поговорим за щастливите неща! "

Но когато радиоводещият я притисна по въпроса, тя каза: "Минах през някои ужасяващи неща, на които съм в състояние да се смея сега, защото съм минала през много психическа и физическа терапия както и емоционална терапия, за да се излекувам през годините. Но моята музика е нещо страхотно за мен. Но, знаете ли, в един момент аз се бях превърнала в черупка на бившото си аз. Не бях себе си. За да бъдем честни, когато бях на 19 ходех в католическо училище, но след като всички тези луди неща се случиха си мислех: "О, това е просто начина, по който възрастните са? "... Бях много наивна."

Запитана дали някога се е изправяла срещу изнасилвана, който е бил 20 години по-възрастен от нея, тя каза: "Мисля, че това ще ме ужаси. Това ще ме парализира" и допълни: "Видях го веднъж в магазина и бях така парализирана от страх, защото това се бе случило скоро."

Русокосата певица, която се среща с актьора Тейлър Кини, не казала на никого за инцидента по онова време, но в крайна сметка решила да потърси помощ.

Тя каза: "Не знам какво си мислех. Не казах на никого. И в последствие се запитах: "Знаеш ли какво? Всичко това пиене и всички тези глупости ... ще трябва да отидеш до първоизточника, в противен случай това просто няма да си отиде. Няма да си отиде."

Въпреки че Гага не назова нападателя си, след предаването представители на певицата трябваше да опровергават твърдението, че 41-годишния продуцент Лукаш Готвалд или д-р Люк е извършитялят.

Адвокатът Марк Герагос запита в социалните мрежи "Познай кой изнасилвачът е?" И когато един фен попита дали това е д-р Люк, той отговори "#БИНГО."
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини