Отидете към основна версия

36 654 56

Освежете секса с пози от Кама Сутра

  • секс-
  • кама сутра-
  • пози-
  • ездачка
Снимка: Shutterstock

Разнообразието в сексуалния живот е от изключителна важност за здравината и продължителността на една връзка. Новите различни и интересни пози са добър начин да внесете свежест в леглото, а такива може да намерите в изобилие в древната секс Библия - Кама Сутра. Ето няколко интересни предложения:

1. Sammukha - Опора върху стена

Това е сравнително лесна поза, подходяща за начинаещи в Кама Сутра. За изпълнението жената се обръща с гръб към стената и се обляга на нея. Разтваря крака, колкото и позволява усещането за комфорт. Позата е изключително страстна и романтична. Позволява пълна интимност, поглед очи в очи, а и ръцете ви са свободни.

2. Simhasanam - Колело

Първоначално мъжът и жената сядат един срещу друг. Жената обкрачва с крака торса на партньора си, а той прониква в нея. След това мъжа вдига горния си крак и го поставя пред жената, за да поддържа опората. Мъжът е подпрян на лакът, а жената на длан.

3. Janukurpara - Мъжка сила

Тази поза изисква сила и издръжливост от страна на мъжа. Мъжът леко се привежда и повдига жената, като заключва лакти под колената ѝ. За опора мъжа захваща задните части на жената, а жената обвива ръце покрай врата на партньора си. Когато изпробвате позата за първи път подложете възглавница или нещо друго меко на пода под вас.

4. Pitidaka - Светещ триъгълинк

Тази поза е доста комфортна и безгрижна. Жената ляга по гръб, като свива колене и ги придърпва към гърдите си. Мъжът коленичи от двете страна на бедрата ѝ. Тази поза предполага много нежност. Ако жената желае може да кръстоса крака. По този начин удоволствието се увеличава и за двамата партньори.

5. Virsha - Обърната ездачка

Мъжът ляга по гръб. Жената сяда върху него, с лице към краката му. В тази поза темпото диктува жената. Това ѝ дава усещане за сила и отговорност. В Кама Сутра двата пола са равнопоставени.

Изпробването на нови пози изпълва цялото ви тяло с положителна енергия, заздравява връзката ви и ѝ дава нов живот, твърдят сексолози.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.

Свързани новини