Отидете към основна версия

23 676 23

Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си

  • орхан мурад-
  • защити-
  • скандален клип-
  • дъщеря-
  • сузанита-
  • песен-
  • луцифер и буда

За да станеш известен, тръгваш с провокация, каза изпълнителят

14-годишната дъщеря на фолк изпълнителя Орхан Мурад стана център на внимание и обект на гневни критики заради скандалния музикален клип, към нейна песен, който се завъртя из интернет през последната. Ядосаният баща се появи в медиите, за да покаже подкрепата си към Сузи и да я защити.

"Таргетът е такъв! Това ли е проблемът на държавата, че не мога да видя какви ги върши дъщеря ми?!", избухна Мурад в ефира на bTV, като добави, че в общи линии е запознат със съдържанието на клипа. "Все пак виждам през очите на моите близки. Знам, че е предизвикателна, туърква и т.н. Сега това са модерните неща", каза изпълнителят.

"Таргетът е такъв и песните са такива. Вече единствения начин да станеш известен е чрез провокация. Нормално е да го направи, след като по този начин се пробива", оправдава своята дъщеря незрящият певец.

Мнозина са на мнение, че визията и поведението на тийнейджърката в клипа не отиват на възрастта ѝ.

Сузи и баща ѝ обаче изтъкнаха, че в клипа тя играе роля, както правят повечето изпълнители.

„Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, подчерта Орхан Мурад в предаването „Тази неделя” по bTV.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има „туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес”.

„Сузи работи изключително независимо от мен. Тя не се съобразява дори и с моите музикални съвети, за съжаление. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален капацитет и да работим заедно по отношение на текстове и на всичко”, подчерта Орхан Мурад.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини