Last news in Fakti

17 Август, 2017 14:01 10 746 18

Сузанита пак разпали бурни страсти в социалните мрежи (СНИМКИ)

  • сузанита-
  • орхан мурад-
  • дъщеря-
  • снимки-
  • грим-
  • бурни реакции

Този път непълнолетната дъщеря на Орхан Мурад се появи с тежък грим

Сузанита пак разпали бурни страсти в социалните мрежи (СНИМКИ) - 1
Снимка: Facebook

Спомняте ли си 14-годишната Сузанита, която предизвика бурен скандал в медиите, с провокативния си и дори скандален видеоклип, който бе качен в YouTube? Сега малката дъщеря на фолк певецът Орхан Мурад отново застана в центъра на бурни полемики в социалните мрежи. Причината този път бе тежкия грим на ученичката, решила да тръгне по стъпките на баща си, но същевременно сама да си проправя път към върховете на родния шоубизнес.

Сузанита качи две снимки във Facebook в сряда, на които позира със сценичен, тежък макиаж, направен ѝ от професионален гримьор.

Именно те предизвикаха бурните реакции, както на нейните фенове, така и на онези, които не одобряват неподходящото и "разхайтеното" поведение на тийнейджърката.

Някои я сравниха с Донатела Версаче, а други с поп фолк изпълнителката Луна, но мнозина критикуваха изпълнителката на "Луцифер и Буда", заявявайки, че начинът по който изглежда изобщо не отговаря на годините ѝ.

За по-малко от ден, публикацията бе коментирана над 160 пъти, а реакциите към нея над 2300, като преобладаваха положителните.

Вижте и преценете сами:


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХ

    36 1 Отговор
    България и т.н. модерно, отглеждат проститутки!

    Съвсем на скоро, симпатично момиче-промоутърка на слънцезащитни кремове, ми хвана окото и след няколко разменени думи и покана за среща, тя ми каза: „Ама нали знаете, че аз съм на 16“ Wow?!

    Това момиче бе с толкова много и тежък грим, че изглеждаше поне на 23-25 … От къде бих могъл да знам, още повече да предположа на колко е?! А най-лошото е, че въобще не ми се мисли, как би изглеждала без всичкия този 1 тон грим по себе си. :/
  • 2 Пазарен Либерализатор

    18 5 Отговор
    В крайна сметка това дете си има родители, предполагам семейно възпитание и някаква ценностна система (каквито и са са те). Ако ще и с л@йна да си направи мейк ъп ми е все тая.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ГОСТ

    13 4 Отговор
    С това високо чело и с тази рядка косица, май е започнала да оплешивява.....

    Коментиран от #10, #12

  • 5 Отвратен

    21 1 Отговор
    Е..ти и помията ! Много са изпуснати нещата в държавата. Тази пикла въобще необезпокоявана от никого продължава да е за пример подрастващите. Къде са служителите от нравствения отдел и детска педагогическа стая или просто и те се възхищават на таланта и !
  • 6 Иво

    22 1 Отговор
    Виновни за опростачването на българина са,1. домашна среда - не може да си отгледан с радка пиратка и да станеш нещо различно от същата.
    2. Медии, че дават гласност до припадък на подобни като горепосочената.
    3.Българските политици, които имат полза от това народът да е прост и първичен - просто по-лесно се управляват безмозъчни индивиди...

    Коментиран от #15, #16

  • 7 СРАМ И ПОЗОР

    15 5 Отговор
    ВСИЧКИ ТЕЗИ МАЛКИ ПАРЦАЛКИ СА ДОБРЕ ПЛАТЕНИ ОТ РАЗЛИЧНИ ФОНДАЦИИ, които спонсорират известни хора да дават отвратителен пример на младите за да ги следват. Така е по целия свят, да се друсат по чорапогащник е най-малкото нещо, я вижте Аджелина Джоли, че започна от бебе да облича едната си дъщеря в мъжки дрехи и така я обърка, че сега се мисли за момче и иска да е такова. В България се плаща също на разни боклучета да скандализират обществото за да то свикне с простотията и младите да им станат копие... И вече успяват, схемата е проверена!
  • 8 хайко

    9 1 Отговор
    перхидролът не прощава, до 2-3 години ще е с прическата на баща си...
  • 9 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    12 1 Отговор
    Още нема 15 а се вписва в определението гювендия
  • 10 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 2 Отговор

    До коментар #4 от "ГОСТ":

    Татко ше и купи и коса
  • 11 Цецо

    8 1 Отговор
    Това дете е изпуснато от контрол вече
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 ХАСАН

    3 1 Отговор
    Ех Орхане..така е като се отдалечиш от своите традиции...
  • 14 mitko kulturista

    3 4 Отговор
    Каде го е пуснал баща му на това дете така да се показва,да не е кьорав да е види на какво мяза.
  • 15 Оптимус

    2 6 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    Не бързай да съдиш по външния вид...! Мацата иска реализация, търси шоуто, славата, парите, сцената, .... Нищо не покава, че е лошо бебче, няма причини да се оплюва! Всеки може да се гримира както си иска, стига лицето му да е открито и да се вижда кое е лицето! А вие повечето хора, включвам и някои медии и институции сте лицемери, ама тотални! Тоталитаризма не трябва да го има - всеки има правото да се носи както си иска, стига да не тормози невинни! Тъпата ви диктатурна простотия на тъпи човечета, доведе света до тирании като тъпото БКП, джихад, и подобия. Не може да съдиш по човека, по грима! Грима е израз на желанието на човека да изглежда някак си. Артистите го използуват също - преспъпници ли са? Вие повечето хора сте лицемери, плюещи другите, налагащи често неправилен модел. Нека Сузанита си пее и гримира, ако ще с вакса на обувки - неин избор! Тя не натрапва никому насила своят възглед! Ако някой тръгне да бие някой за да го кара насила да се гримира като него-нея, разстреляйте го-я! Вие хората сте лицемери, като теб бе? Как може да оплюваш това създание, понеоже се гримирало така? А ти по-добър ли си? Тя пее, това не е терористка, не е садистка, не е крадец, а ПЕВИЦА! Някой да те кара да я харесваш? Ако шеш! Ей, да ви и фалшивоморална тиранична ДС простотия! Нямате право да налагате простотиите си терор над хората, поне повече! Писна ни от комунисти, джихадисти, фащисти и други тоталитарни!
  • 16 Оптимус

    3 6 Отговор

    До коментар #6 от "Иво":

    И още нещо - света се е променял непрестанно с милиони годдини. Първите хора са си носели дори косите несресани - грозни ли са? А са нямали гребени... Вие днес повечето хора отричате другите, смятайки себе си за нещо правилно, а често не сте. Тази маца е шоу бизнеса, тя търси сензация, слава, реализация, фенове, внимание, рейтиг. Какво лошо е сторила, че сте негативни? А, че вашите деца я копилали, тя виновна ли е? Аз като съм срещал и банкови обирджии и рецидиви, да не съм станал като тях? Не съм. Защото личния морал, кодекс на човека, принципите му са си лични. Щом децата ви копират Сузанита, значи я харесват. Нищо лошо не е сторила, тогава какво е крива? Вие сте лицемери, плювачите, бе! Може би да оплюеш жена, че си носела гривата и миглите, по начин, който не ви харесва? А гонил ли те е крокодил? Ако излезеш от калта и водата и онова добиче е на метри зад теб, ще изглеждаш 1000 пъти по нарошен от Сазанита... Абе що сте толкова лицемери, доста хора, бе? Като не ти харесва, ня я слушай. И аз не съм фен на стила и, но я уважавам - тя пее, а всеки певец, е труд, мечти. Какво ти е крива, Сузанита, така и не разбирам? А, че няма ксой да разстреля тук в кенефа разни рецидии и изнасилвачи, а 28000 армия тутманици са на издръжка, че и по мисии ходят, това не ви пука, лицемери, нали? че тая кочина от векове не е България и българи не управляват а паразити на власт, трясащи неправди не ви пука, а? Сузанита ви е черната овца? Ако тя бе про
  • 17 111

    7 2 Отговор
    # Оптимус: Много си се разпалил човече и в същото време не си прав! Тук говорим за модели за подражание, за еротична показност от деца, което не е нормално в нито един аспект, било то и с идеята да станеш добър музикален изпълнител! Не може малки деца да се обличат и ходят като проститутки. Допълнително, именно заради подобна показност и намеса на алкохол или просто комплекси, не малък брой младежи загинаха в т.н. "Студентски град" /светла им памет/ едно подобно развратно поведение може да провокира единствено пошлост и агресия, нищо повече. Бъди по-съобразителен, моля!
  • 18 Таня

    5 1 Отговор
    Сузанита,няма ли кой да ти бие един шамар?Аз на 14 играех на народна топка.Махай си грима ,маникюра и миглите и сядай да си четеш книгите от списъка за лятна ваканция.