Отидете към основна версия

7 473 7

Тежка боливудска сватба в Италия (СНИМКИ)

  • дипика падуконе-
  • сватба-
  • ранвир сингх-
  • боливуд

Индийската перла Дипика Падуконе се омъжи за Ранвир Сингх

Снимки: Instagram

Боливудските звезди Дипика Падуконе и Ранвир Сингх сключиха брак в красива вила на езерото Комо, Италия.

Младоженците и техните гости пристигнаха във вила "Балбианело" с корабчета.

Guests arriving all decked up to attend one of the biggest and the most awaited Bollywood weddings of this year @deepikapadukone and @ranveersingh pic.twitter.com/rIlz60Dqj1

Дрескодът на сватбата беше "бяло", така че всички присъстващи носеха дрехи в този цвят, а колоните на сградата, където се състоя сватбата, бяха украсени с бели рози.

Преди да започне своята шеметна актьорска кариера през 2006 г. тя работи като модел и се снима в най-различни кампании и списания. Днес Дипика успешно съчетава образа на актриса с този на модел, което ѝ носи още повече слава както в индия, така и по света. Първафа филмова роля, която получава е в лентата „Aishwarya“, а на следващата година е поканена да играе и в първия си боливудски филм — романтичната лента "Om Shanti Om", който ѝ носи и първото признание - награда "Filmfare" за женски дебют в киното през 2007 г.

Ранвир Синх пък успява да постигне мечтата си, да стане актьор, сравнително късно. Той завършва Университета на Индиана със специалност „Изкуства“, но не след дълго се завръща в Индия, за да преследва актьорската кариера. Късметът му се усмихва през 2010 г. когато е избран за главна роля във филма "Сватбена церемония", за която, също като своята съпруга, получава награда „Filmfare“ за актьорски дебют.

Мястото за сватбата им не е случайно избрано.

Във вила Балбианело са се снимали сцени от не една и две кино продукции, включително за част от филмите за Джеймс Бонд и за сагата "Междузвездни войни".

Някога в нея са отсядали писатели и художници. Когато нейният собственик умира, за нея започва да се грижи италианска фондация, опазваща културното наследство на страната, каквато е волята на покойника, описана в завещанието му.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини