Last news in Fakti

16 Ноември, 2018 14:34 7 423 7

Тежка боливудска сватба в Италия (СНИМКИ)

  • дипика падуконе-
  • сватба-
  • ранвир сингх-
  • боливуд

Индийската перла Дипика Падуконе се омъжи за Ранвир Сингх

Тежка боливудска сватба в Италия (СНИМКИ) - 1
Снимки: Instagram

Боливудските звезди Дипика Падуконе и Ранвир Сингх сключиха брак в красива вила на езерото Комо, Италия.

Младоженците и техните гости пристигнаха във вила "Балбианело" с корабчета.

Guests arriving all decked up to attend one of the biggest and the most awaited Bollywood weddings of this year @deepikapadukone and @ranveersingh pic.twitter.com/rIlz60Dqj1

Дрескодът на сватбата беше "бяло", така че всички присъстващи носеха дрехи в този цвят, а колоните на сградата, където се състоя сватбата, бяха украсени с бели рози.

بحبهم اوي انبسط اوي انهم اتجوزو بعض عقبال كل العشاق ديبكا رنفير ❤️

A post shared by rehamghonem (@rehamghonem) on Nov 16, 2018 at 2:45am PST

Актьорската двойка се запознава на снимачната площадка преди пет години. Първият им общ филм е „Рам и Лийла: Любов и куршуми" („Goliyon Ki Raasleela Ram-Leela") - модерна трактовка на класиката "Ромео и Жулиета".

След излизането си през 2013 г., филмът се превръща в истински блокбъстър, а екранната двойка Ранвир-Дипика става любима на всички заради искрите, които проблясват между тях на екрана, а впоследствие се пренасят и в живота.

32-годишната Дипика Падуконе е единствената индийска актриса, включвана в списъка с най-влиятелните хора в света, който сп. Time публикува всяка година. Тя е носител на множество награди и е сред най-високоплатените звезди в Боливуд.

Преди да започне своята шеметна актьорска кариера през 2006 г. тя работи като модел и се снима в най-различни кампании и списания. Днес Дипика успешно съчетава образа на актриса с този на модел, което ѝ носи още повече слава както в индия, така и по света. Първафа филмова роля, която получава е в лентата „Aishwarya“, а на следващата година е поканена да играе и в първия си боливудски филм — романтичната лента "Om Shanti Om", който ѝ носи и първото признание - награда "Filmfare" за женски дебют в киното през 2007 г.

Ранвир Синх пък успява да постигне мечтата си, да стане актьор, сравнително късно. Той завършва Университета на Индиана със специалност „Изкуства“, но не след дълго се завръща в Индия, за да преследва актьорската кариера. Късметът му се усмихва през 2010 г. когато е избран за главна роля във филма "Сватбена церемония", за която, също като своята съпруга, получава награда „Filmfare“ за актьорски дебют.

Мястото за сватбата им не е случайно избрано.

Тежка боливудска сватба в Италия (СНИМКИ)
Снимки: shutterstock

Във вила Балбианело са се снимали сцени от не една и две кино продукции, включително за част от филмите за Джеймс Бонд и за сагата "Междузвездни войни".

Някога в нея са отсядали писатели и художници. Когато нейният собственик умира, за нея започва да се грижи италианска фондация, опазваща културното наследство на страната, каквато е волята на покойника, описана в завещанието му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъп

    7 2 Отговор
    Патладжан оригиналдъ !!
  • 2 Сплинтър

    6 3 Отговор
    Поздрав за сичкото роми дет танцува.
  • 3 соросоидни кърлежи

    6 2 Отговор
    Нашята махаля по яки сватби има,чак прозорци и пода на българи подскачат.
  • 4 Гост

    5 3 Отговор
    Боливудска сватба ... абе кажете си циганска сватба!
  • 5 вълчо

    1 1 Отговор
    Ама какви хубави зъби имат патладжанчетата.....
  • 6 Wolf8

    3 0 Отговор
    Много се радвам за тях! Още когато ги гледах в "Рам и Лийла" знаех, че са един за друг! Ранвир и Дипика са двамата ми любими актьори 😍💞Чаках датата за сватбата да излезе с месеци!
  • 7 МиГ 23

    0 1 Отговор
    Кич и простотия!