Отидете към основна версия

8 626 25

Моника Белучи показа младото си гадже в Париж (СНИМКИ)

  • моника белучи-
  • актриса-
  • младо гадже-
  • седмица на модата-
  • париж-
  • скулптор-
  • никола лефевр

Актрисата и 18 години по-младата ѝ половинка се появиха на Седмицата на модата във френската столица

Снимка: EPA/БГНЕС

Италианската актриса Моника Белучи определено знае как да привлече вниманието и за пореден път доказа уменията си по време на Седмицата на модата в Париж.

Тя пристигна за шоуто на Chanel, което представи последната колекция на Карл Лагерфелд, облечена в сиво палто от туид и черни широки панталони. В едната си ръка носеше малка чанта, а с другата държеше красивия си млад приятел.

37-годишният Никола Лефевр веднага направи впечатление с дългата си коса и брада и със стилното си облекло — костюм на широки райета и разкопчана бяла риза. Той носеше и кафяви мокасини. Лежерният му стил, съчетан с тоалета на Белучи, привлече любопитните погледи.

За него е известно, че е скулптор и бивш модел. Собственик е на галерия във френската столица. Разликата му с актрисата е 18 години. Има 8-годишна дъщеря от предишна връзка.

Двамата се оказаха най-горещата двойка на първия ред на шоуто.

За първи път Моника Белучи намекна, че има нов мъж до себе си през 2017 г., но чак сега официално призна връзката си с французина. Миналата година в интервю за италианско издание тя заяви:

"С мъжа, с когото споделям живота си, нямаме еднакви професии, но пътува много и затова ме разбира".

Моника Белучи бе омъжена за френския актьор Венсан Касел в продължение на 14 години. Бракът им се разпадна през 2013 г. Двамата имат две дъщери. Касел очаква третото си дете от настоящата си съпруга — 21-годишния модел Тина Кунаки.

Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.

Свързани новини