Отидете към основна версия

13 071 53

Не правете секс на плажа!

  • секс-
  • плаж

6 причини да не се отдавате на това предизвикателство

Снимка: Shutterstock

Много бебета биват заченати през лятото – сезонът на почивките, когато ограниченията падат. Ако обичате да се забавлявате и експериментирате във връзката, сигурно вече сте от онези, които са правили секс на плажа. А бихте ли повторили? За някои звучи интригуващо, но нека да си го кажем честно – изживяването не е кой знае какво.

Сексът на плажа може да разчупи отношенията между двама души, но и да донесе разочарование. Притеснението от това, че някой може да ви гледа, пясъкът, който е навсякъде, острите миди и неудобната поза, ще помрачат и най-романтичните представи, пише struma.bg. Тогава защо да си го причинявате? Ето няколко причини да не правите секс на плажа:

Досадно чакане

Малцина са онези, които ще се престрашат да правят секс на плажа, при това на дневна светлина. В повечето случаи жените са онези, които имат угризения за това дали няма да има някой, който да ги наблюдава отстрани, да ги прекъсне в сюблимния момент или, не дай си боже да ги снима, с мобилния телефон. Ето защо, дори и да се съгласят за подобно предизвикателство, те предпочитат да падне нощта. Тъмнината ги предразполага повече.

Гадният пясък

Комфортът на леглото в хотелската стая и чистите чаршафи са много по-приятни от гадния пясък. Ако сте леко пийнали и решите да се съблечете голи, ентусиазмът ви може да отмине, когато кожата ви попадне в контакт с песъчинките и мидите сред тях. Поради невнимание може да се порежете или ожулите, да не говорим колко мръсотии има на плажа.

Насекоми и други животни

Вече може да сте се абстрахирали от това, че сте до морето и го правите на обществено място, да сте се отпуснали малко, но дребните насекоми, които кръжат наоколо, ще ви съсипят момента. Колкото и да се опитвате да не им обръщате внимание, мислите ви ще са насочени към тях и рискувате да не се представите задоволително.

Трудно е с позите

По-предвидливите може да са си взели поне кърпа, която да използват за повече удобство. Въпреки това, може да се каже, че не може да пробвате кой знае какви пози, особено ако бързате и не искате никой да ви види. Просто самата обстановка не предразполага да сменяте позите.

Риск от инфекции

Всички знаем, че в последно време все повече хора си изхвърлят боклуците на плажа. Да не говорим, че някои си вършат нуждите в пясъка. В него има хиляди микроби, които лесно могат да попаднат по гениталиите ви и да ви донесат неприятни инфекции.

Напрежение

Колкото и да искате разнообразие, едва ли ще можете да се отпуснете на 100% и да забравите, че се намирате на плажа. Е, има и такива, на които не им пука, че някой може да ги види или ще пипнат някоя бактерия. Те се радват на момента, но броят им едва ли е голям.

Все пак, ако сте решили поне един път да го направите на плажа, обсъдете с половинката предимствата и негативите и се подгответе предварително, за да се чувствате по-добре.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 20 гласа.

Свързани новини

  • За или против монокините на плажа

    В Мюнхен тече дебат за забрана на жените да плажуват с монокини, съобщи Билд. По-рано охранителна фирма наложи забрана за жените да летуват без гор ...
    27.06.2019
    7 268
    46