Отидете към основна версия

7 085 30

Турчин уби красивата си приятелка и се оправда, че...

  • приятелка-
  • убийство-
  • пистолет-
  • красива-
  • турчин-
  • турция

Мъжът казал на полицията, че всичко било на шега

Жители на турския град Измир извикали полиция заради дочут изстрел от апартамента на млада съседка. Когато парамедиците и полицаите пристигнали на мястото, те заварили 22-годишната Тугче Баран в предсмъртно състояние. Тя била простреляна директно в главата с пистолет.

Служителите на полицията прегледали записите от камерите за видео наблюдение около мястото на инцидента, пише в. "Хюриет". На кадрите се виждал младеж, който впоследствие се превърнал в главния заподозрян. Оказало се, че човекът на записите е бившият интимен приятел на убитата - Емре К.

Когато властите го задържали, престъпникът заявил уплашено, че не е искал да убива никого и трагичният инцидент е просто ужасна случайност. "Аз се шегувах, не исках да я убивам. Всичко стана много внезапно. Ние си почивахме, шегувахме се, лигавех се с пистолета. Много съжалявам за това", опитал се да се оправдае Емре К. пред органите на властта.

Полицията разпитала и съседите в района, в който е живяла жертвата. Всички, които я познавали, са казали, че не са ставали свидетели на проблеми между младежите. Никой нито веднъж не е чул те да са се карали за нещо. Емре твърди, че той е съкрушен от преждевременната кончина на своята бивша приятелка.

"Те бяха чудесна двойка. Никога не съм си и помислял, че нещо такова може да се случи. Винаги им се възхищавах", казва съсед на убитата. Макар и служителите на спешна помощ да са направили всичко възможно, за да спасят момичето, в болницата то починало от получените травми. Полицията продължава разследването на инцидента.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.

Свързани новини