Last news in Fakti

8 Октомври, 2019 14:03 1 833

Вратар, осъден за убийство, се завърна на терена

  • вратар-
  • убийство-
  • бразилия-
  • вратар-
  • убийство-
  • бразилия-
  • фламенго

Стражът поръчал убийството, защото Елиза искаше от него да ѝ изплаща издръжка за сина им

Вратар, осъден за убийство, се завърна на терена - 1
Снимка: Facebook

Вратарят Бруно Фернандес, който е бивш капитан на Фламенго, се завърна на терена. В тази новина нямаше да има нищо кой знае колко сензационно, ако през 2013-та той не бе осъден на 22 години затвор.

Присъдата бе заради убийството на бившата му приятелка - модела Елиза Самуидо, от която има син. Той нае няколко свои приятели да извършат престъплението. Те удушиха жената преди да нахранят с части от тялото ѝ кучетата на Фернандес.

Стражът поръчал убийството, защото Елиза искаше от него да ѝ изплаща издръжка за сина им.

Вратар, осъден за убийство, се завърна на терена
Снимка: Facebook

Вратарят бе признат за съучастник в престъплението и пратен в затвора. Благодарение на положения безвъзмезден труд зад решетките Фернандес вече е на по-лек режим.

Той може да тренира с тима на Посос де Калдас от трета дивизия на шампионата на Минейро, както и да пътува за мачовете на отбора. На бившия вратар е позволена да напуска затвора само през деня. Всяка нощ той трябва да си е в килията.

Вратар, осъден за убийство, се завърна на терена
Снимка: Facebook

Фернандес вече дебютира за новия си тим. Той влезе като резерва в контролата с Индепендсия де Журуая. Отборът му спечели с 2:0, а Бруно направи няколко спасявания и бе радушно посрещнат от феновете.

“Когато хората тук в Покос де Калдас опознаят истинския Бруно и разберат какъв човек съм, тогава мнението на мнозина ще се промени. Имам страхотна възможност да покажа новото ми “аз””, заяви вратарят.



Свързани новини