Отидете към основна версия

25 063 6

Порно икона влезе в болница след инсулт

  • силвия кристел-
  • порно икона-
  • болница-
  • инсулт
Силвия Кристел през 1970 г.

Силвия Кристел, обявена през 2009 г. за най-известната порнозвезда за всички времена от британския в. "Индипендънт", е била хоспитализирана в Амстердам след прекаран инсулт, съобщи bTV, като се позова на АФП.

Информацията е съобщил синът на актрисата – Артур, пред белгийски вестник. Заради инсулта Кристел не може да продължи лечението си от рак.

59-годишната сега Силвия Кристел се прочу след като изигра Емануела от едноименния еротичен бестселър. През миналата година Кристел беше гост на 15-ия "София филм фест". Тогава тя сподели, че през 1974 г. когато била на 22 години, приела ролята, защото била сигурна, че цензурата ще спре филма.

Тя участва в седем филма под заглавието "Емануела" в периода 1974-1992 г. Тези филми, които тогава са били смятани за порнографски, днес изглеждат доста безобидно в сравнение със съвременните сюжети в порноиндустрията.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Почина "Емануела"

    На 60-годишна възраст почина холандската актриса Силвия Кристел, предаде АФП. Тя се прочу след като изигра Емануела от едноименния еротичен бестсел ...
    18.10.2012
    37 985
    9