Отидете към основна версия

6 238 21

Нови рокади в БНТ

  • бнт-
  • рокади-
  • тв водещи-
  • нора шопова-
  • драгомир драгомиров-
  • мира добрева

Досегашните водещи се връщат към основните си ангажименти в телевизията

Кариерата като водеща на Нора Шопова в предаването "Питай БНТ" приключи само за три седмици. От понеделник Мира Добрева сяда в стола ѝ, обявиха официално от медията, а самата Добрева се похвали в социалните мрежи, пише "Хотнюз".

Досегашните водещи се връщат към основните си ангажименти в телевизията – Драгомир Драганов ще продължи рубриката "БНТ на 60“, както и предаването "Клуб История БГ“, а Нора Шопова се присъединява към екипа на спортните новини и програми.

Шопова досега не се е изявявала като спортен познавач, защото е манекенка и бивша синоптичка в Нова телевизия.

Двамата с Драганов започнаха новото предаване на 20 април, но определено не бяха добре стикована двойка и между тях се усещаше сериозно напрежение.

Явно то е дошло в повече и на ръководството на обществената телевизия и затова предаването остава с един водещ.

Само преди дни Добрева обяви, че вече няма нищо общо с нейното "Отблизо", от което в момента вървят повторения.

"Започнахме заедно преди 9 години и бяхте първите, които повярвахте в мисията, че първа може да бъде добрата новина... Ще се посветя на новото предизвикателство, но ще продължа да правя това, без което не мога - да бъда сред Вас - в най-малките градчета, села и махали, да си споделяме, да ми разказвате легенди, да снимаме древни ритуали, да ми показвате нравите, традициите и обичаите на загадъчните общности. Благодаря Ви за безпрецедентната подкрепа през годините!“, сподели новата водеща на предаването.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.

Свързани новини