Отидете към основна версия

10 894 15

Миа Калифа продаде култов предмет от порно кариерата си за благотворителност (СНИМКА)

  • миа калифа-
  • очила-
  • търг-
  • благотворителност-
  • ливан

Калифа събра над 100 000 долара за Червения кръст в Ливан, като продаде един от предметите, белязал кратката ѝ кариера в индустрията за възрастни

Кариерата на едно от най-търсените имена във филмите за възрастни - Миа Калифа, продължава едва три месеца. За този кратък период тя е участвала в 11 филма, но със сигурност до ден днешен е сред най-търсените имена в еротичните сайтове. 

Калифа решава да се оттегли от индустрията, след като получи смъртни заплахи от „Ислямска държава“. Причината за заплахите бе еротично видео, в което тя е облечена в хиджаб.

Самата Миа е от ливански произход.

Макар и отдавна да не е част от тази индустрия и понастоящем да я окачествява като една от най-унищожителните и вредни неща на света, Калифа е запазила нещо от нея, което ще помогне на ливанския Червен кръст. Червеният кръст в Ливан е единствената институция, която помага на пострадалите от унищожителния взрив в Бейрут.

Припомняме, че взрив на пристанището в Бейрут доведе до хиляди ранени, жертви и разрушения и сега Ливан е изправен пред тежка хуманитарна криза.

Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.

Свързани новини