Отидете към основна версия

11 807 47

Мария обяви сензационна новина със СНИМКА на ... дупето си

  • мария-
  • дупе-
  • новина-
  • връща-
  • нова песен-
  • кавър

Миньончето се връща на музикалната сцена с кавър на хитова песен на своя колежка

Почти година измина от сърцераздирателната раздяла на Мария с фолка. Тогава миньончето със сълзи на очи обяви, че се отказва от музикалната сцена. Оказа се, че за пореден път е разчитала на рекламен трик, за да натрупа повече последователи, пише show.blitz.bg.

Вярна на стила си, Мария се надупи в социалните мрежи и показа стегнато дупе. С това обяви, че се връща на музикалната сцена с кавър на хитова песен на своя колежка.

"Скъпи мои, привет! Тази вечер записах песен! Най-любимата ми от всички до сега и това е причината и за това решение.....Искам да благодаря на една дама, истински приятел и колега, която ми я подари", сипе похвали Мария към колежката си Цветелина Янева, която ѝ предостави правото да запише нейната балада "Давай, разплачи ме".

Заралийката заля социалните мрежи със снимки от звукозаписното студио. Една част от почитателите ѝ са щастливи от нейното завръщане, докато други я обвиняват в лъжа и че не е удържала на думата си.

"Преди година скъса уж с музиката, защото нямаше пари да прави нови песни. Сега видя, че вървят кавърите и веднага се е примолила да ѝ подарят хит, за се завърти отново името ѝ медийното пространство", гласи един от коментарите в социалните мрежи.

Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 22 гласа.

Свързани новини

  • Мара Отварачката задмина Нора Недкова

    Краката на Нора Недкова, с които втрещи всички в социалната мрежа са вече в забрава, а на дневен ред са тези на Мара Отварачката. Певицата, която тези ...
    25.02.2021
    18 727
    36