Отидете към основна версия

7 111 12

Жена хвана съпруга си в изневяра с помощта на TikTok (ВИДЕО)

  • брак-
  • изневяра-
  • тикток-
  • измама-
  • развод

Измамената съпруга съветва жените да се доверяват на интуицията си, защото в такива случаи тя не ги лъже

Илюстративна снимка: Shutterstock

Потребителка с прякор anabanana5820 сподели своята съкрушителна, но поучителна история в Tiktok. Младата жена разказа, че няколко месеца е водила един и същи спор със съпруга си, подозирайки го в изневяра. Но мъжът активно се опитвал да убеди жена си, че всичко е само в нейната глава.

Но скоро момичето случайно заловило измамника по средата на деянието. Ана заминала на командировка и когато пристигнала в Мисисипи, САЩ, решила да си изтегли приложението на TikTok, водена от интуицията си. Първото видео, което се появило във фийда ѝ, било от същото момиче, от което ревнувала съпруга си. На кадрите тя видяла, че колата на съперничката е паркирана пред дома ѝ - съпругът и любовницата му прекарали празничен уикенд заедно, докато съпругата е на работно пътуване.

"Момичета, винаги се вслушвайте в интуицията си. С моя скоро бивш съпруг няколко месеца се карахме за едно и също момиче. И всеки път той казваше: "Ти си луда, ти дори не разбираш за какво говориш." И това е нейната кола, паркирана пред къщата ми... тази вечер" пише anabanana5820 и насърчава дамите да вярват в себе си.

@anabanana5820

##greenscreen trust 🗣 your 🗣 damn 🗣 gut 🗣 ##messytiktok ##toxictiktok ##cheater ##narcissist ##gaslighting ##fyp ##foryoupage

♬ drivers license - Olivia Rodrigo

Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.

Свързани новини

  • Нидерландия глоби ТикТок

    Нидерландия глоби ТикТок със 750 000 евро, защото не е предоставил декларация за поверителност на холандски език. Много деца, които използват популярн ...
    23.07.2021
    2 257
    2