Отидете към основна версия

7 507 28

Биха и давиха туристка в Мексико заради...

  • бой-
  • туристка-
  • мексико-
  • наркотици

Причината да я набият била, че отказала да вземе наркотици

В Мексико шамани зверски набиха и се опитаха да удавят рускa гримьорка и блогърка заради едно действие.

За капак те счупили главата ѝ до такава степен, че в момента има 10 шева по нея. Момичето сподели подробностите за инцидента в профила си в Instagram. Оказва се, че причината да я набият била, че отказала да вземе наркотици.

Жителката на Екатеринбург на име Рада отишла с приятели в латиноамериканската страна, за да изучи някои шамански практики. Компанията наела частна къща и няколко коли.

Според гримьорката, въпреки факта, че няколко нейни сънародници „се напили като щайги“, атмосферата в къщата била доста спокойна. Скоро нейните шамански приятели започнали да ѝ предлагат да се присъедини към приема на наркотици. Рускинята отказaла и решила да напусне къщата с помощта на своя приятел и съпруг, който дошъл за нея.

Съпругът обаче не бил допуснат до сградата, а блогърката била отведена вътре, където започнали да я бият. „Тогава получих няколкостотин много силни удара по петите и по главата“, описва тя случващото се.

Както каза жертвата, те се опитали да я удавят в басейн, скубали ѝ косата „заедно с кожата“, заплашили я с убийство и физически наранявания.

В резултат на това блогърката успяла да избяга от шаманите и да стигне до болницата, където сложили десет шева на счупената ѝ глава.

Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 14 гласа.

Свързани новини