Отидете към основна версия

45 399 178

Селска сбирка на врачански тарикати с новите им коли потресе България (ВИДЕО)

  • скъпи коли-
  • врачански тарикати-
  • враца-
  • село борован

"Културно събитие" в село Борован

"Културно събитие" разтърси врачанско село. От няколко дни в социалната мрежа се върти видео на тежкари от Борован.

На кадрите се вижда, че събралата се тумба си е поръчала оркестър, който свири кючеци насред селото заради новите коли на гъзарите, а многобройната публика се раздава максимално на мазните ритми и се кефи на пачките, които се хвърлят.

Събитието не е останало незабелязано от столичния сайт brato.bg и от там бързо са направили видеото още по-достъпно за аудиторията в интернет пространството, а столичани може би са останали шокирани от видяното, пише "Блиц".

Ето какво написаха те:

„Отиваме на културно събитие в село Борован, област Враца. Интелигентни млади хора са се събрали на площада и слушат качествена музика.

Наблизо, съвсем небрежно, са паркирани няколко автомобила, защото е важно да има коне. Тук конете са много!

Освен коне имаме алкохoл, арабин, жълта санирана сграда по европроект, плитки, Бойко Борисов като малко по-млад (тоя с шапката якичкия), имаме пачки, този път не в шкафче; имаме певец и многоуважаема публика.

Всичко необходимо за едно пълноценно културно събитие, което да обогати сложната ни душевност. Човек има нужда малко в своя екзистенциален дискурс да посегне към трансцеденталното! Да усети своите ценности извисени и оценени от моралния цивилизационен радар!



Гледайте сега сюжета и героите.

Тук Мата Хари се сеща да прибере пачките в чантичка, а не да ги снима и да пуска компромати. Иначе специалната хореография може да върви на всякаква музика, тя е абсолютно, абсолютно универсална – от частното вадим общозначимо.

Във видеото също виждаме спазване на отколешните традиции. Който не е поливал предния капак на колата с бира и не е близал петдесетолевка, за да я лепне на чуждо чело – нищо не знае за живота.

Както е казал един древногръцки философ – яша.“

Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 102 гласа.

Свързани новини