Отидете към основна версия

4 030 9

Шарън Стоун подпали фантазиите с червен тоалет с деколте до пъпа (СНИМКИ)

  • шарън стоун-
  • актриса-
  • сексапил-
  • тоалет-
  • деколте

65-годишната звезда бе заложила на естествен вид на фона на прекрасния си стайлинг

Снимка: БГНЕС/ EPA

През март известната холивудска актриса Шарън Стоун навърши 65 години.

Който я погледне обаче няма как да не се съгласи, че това е изключително трудно за вярване. Един от първите секссимволи на Холивуд, оставил отпечатък с емблематичната си роля в "Първичен инстинкт" изглежда повече от страхотно – на красотата и стегнатите ѝ форми могат да завидят много млади момичета, а усмивката ѝ е все така лъчезарна, както и преди 30 години, пише jenata.blitz.bg.

След като чукна 65, неостаряващата хубавица започна активно да се появява на светски събития, приковавайки погледите с доста ярки и дори провокативни визии.

Преди дни тя присъства на мероприятие, посветено на 50-годишнината от войната във Виетнам. По червения килим в Холивуд секс символът на 90-те премина в яркочервен костюм от две части - сако и широк панталон. Интересен детайл от визията ѝ бе златният катинар, който играеше ролята на копче на шикозния ѝ блейзър.

Актрисата не изневери на стила си и за пореден път провокира публиката с решението си да облече горната част на тоалета си на голо.

Тя без капка свян демонстрира стегнати гърди през дълбокото деколте. Стоун завърши тоалета си с авиаторски очила с прозрачни стъкла и златни сандали на ток.

Актрисата реши да акцентира върху натуралния вид, използвайки съвсем малко руж и розов гланц за устни, а косата си непретенциозно бе сресала назад.

Феновете на актрисата са категорични, че любимката им е все така секси, както през 90-те и се молят и те да изглеждат толкова готини на нейната възраст.

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.

Свързани новини