Отидете към основна версия

3 066 21

Лора Караджова - все така секси и след две раждания (СНИМКИ)

  • лора караджова-
  • секси

Природата я е надарила с перфектни мерки и ангелска красота

Певицата Лора Караджова никога не е била от притеснителните и винаги е знаела как да привлече вниманието към себе си. От една страна тя приковава вниманието винаги, когато запее. От друга - природата я е надарила с перфектни мерки и ангелска красота, които още повече ѝ помагат да бъде харесвана, пише actualno.com.

Лора Караджова отдавна не е малкото момиченце на Данчо Караджов от група "Сигнал". Тя има собствена музикална кариера и две прекрасни деца, които да осмислят допълнително живота ѝ. Именно фактът, че е раждала два пъти, а физически изглежда перфектно, кара всичките ѝ фенове да ѝ се възхищават. 40-годишната блондинка обича да спортува по всяко време на годината и определено добрата ѝ физическа култура се отблагодарява на тялото ѝ.

След като дълги години работи с групата Ball Face, а след това прави няколко колаборации с Ъпсурт, през 2007 г. Лора Караджова издава дебютното си парче "Моя собствена игра", а две години по-късно излиза и първият ѝ и засега единствен албум "Недей да спиш".

Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 11 гласа.

Свързани новини