Отидете към основна версия

3 505 28

Жена с над 800 татуировки по тялото: Не ме допускат до училището на децата ми

  • татуировки-
  • майка-
  • рекорд на гинес-
  • забрани

Тя вярва, че е най-татуираният човек в света и иска да го докаже с рекорд на Гинес

Снимка: Facebook/Melissa Sloan

Мелиса Слоун е покрита с мастило от главата до петите – буквално няма част от тялото ѝ, която да не е минала през машинката на татуиста. Тя вярва, че е най-татуираният човек в света и иска да го докаже с рекорд на Гинес.

Но въпреки че харесва тялото и лицето си и продължава да си прави по 3 татуировки седмично, 46-годишната жена от Уелс и майка на 2 деца осъзнава, че това започва да ѝ пречи – във всички аспекти от живота ѝ.

Заради колекцията си от татуировки ѝ е забранено да посещава множество места, сред които училища, кръчми и пъбове, салони за татуировки, включително не може да започне работа заради „уникалния“ си външен вид.

Мелиса се бори не само с това да си намери работа, но и с достъпа до училището, в което учат децата ѝ. В края на миналата година тя не е допусната да влезе в учебното заведение, като е била принудена да гледа коледната пиеса на децата си през прозореца, тъй като хората не възприемат алтернативния ѝ външен вид.

"Няма коледни партита за мен, а когато отида в училището на детето си, не ме канят да вляза", казва Мелиса.

Дори татуировките са проблем, тъй като татуистите отказват да работят върху лицето ѝ заради опасения, че е пристрастена към мастилото.

Забрана за посещение майката има и за заведения.

Всеки сантиметър от лицето на 46-годишната Мелиса е покрит с мастило, а бузите, брадичката и челото ѝ са изрисувани със сложни рисунки на цветя и разпятия. И това не е всичко. Майката решила, че не е доволна от един слой мастило, затова сложа втори, след което и трети слой.

"Опитвам се да вляза в книгата на рекордите на Гинес“, заявява своята цел Мелиса.

Всяка седмица жената си прави по 3 нови рисунки. За да намали разходите за татуиране, с това се е заел нейният партньор.

"Пристрастена съм към татуировките, правя си по три на седмица и никога няма да спра - ако доживея до 70 години, пак ще си ги правя", казва още Мелиса.

Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.

Свързани новини